Продължават безплатните обучения по спорт за деца в Бургас

Продължават безплатните обучения по спорт за деца в Бургас - E-Burgas.com

През 2016 г. кметът Димитър Николов изиска от спортните клубове, които ползват общинска материална база, да въведат безплатни начални обучения за деца. Тази програма продължава да е в действие и днес, така че нека родителите се запознаят с новите й параметри.

Целта е на подрастващите да бъдат предоставени още по-достъпни възможности за участие в занимания с физически упражнения и спорт, да се подобри здравният им статус, физическата и психическа дееспособност, свободното им време да се уплътни по смислен начин. Друг от търсените ефекти е откриването на млади и перспективни състезатели, които впоследствие да бъдат поощрени в развитието си.

Възползвайки се от тази програма, децата могат да се запознаят с различните спортове, с условията, предлагани от отделните клубове, и в перспектива да се запишат за постоянно, ако им хареса.

Програмата "Двигателна култура, спорт и здраве - начално обучение" се организира от Община Бургас в партньорство със спортните клубове със сключени договори с ОП "Спортни имоти". Тя е безплатна за децата, които се запишат.

В прикачения ПиДиЕф файл ще откриете цялата необходима информация - на кой спорт, къде и кога да запишете своето дете, както и лице за контакти.

Свързани статии
Устремът на "Дея" бе спрян в Монтана Родителите вече могат да подават декларации за данъчни облекчения за деца "Нефтохимик 2010" с лесна победа над "Славия" Бургазлийка донесе медал от европейското по плажен тенис Златен дубъл за "Черноморец" на международна регата в Турция (Снимки) Публикуваха обучителни видеа за изборите на 14 ноември Фурор за Бургас на футболното първенство на военните спортни клубове Продължава демонстрационното машинно гласуване в Бургас, вижте графиците Бургазлии с удобен градски транспорт до гробищата на Задушница Световен вицешампион е новият треньор във ватерполния „Черноморец“
Тагове
спорт деца обучения
Коментари

Още от последните новини