Продължава акцията срещу дилърите в Бургас, нови трима изгоряха

Продължава акцията срещу дилърите в Бургас, нови трима изгоряха  - E-Burgas.com

В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР – Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения, са задържани три души. Иззети са различни по вид и грамаж наркотични вещества. Образувани са три бързи производства. Спрямо трите лица са повдигнати обвинения от Районна прокуратура – Бургас.

Най-характерния случай е : задържането на 18 годишен криминално проявен бургазлия, осъществено на бургаската улица „Патриарх Евтимий”, в когото при извършен личен обиск е намерена свивка марихуана, а при извършеното претърсване на дома му са открити множество свивки със зелена суха тревна маса / марихуана/ с общо тегло около 35 грама, част от които укрити под тухла на стълбищната клетка в избеното помещение на кооперацията, обитавана от бургазлията.

При паралелно течащите проверки за шофиране на пътно превозно средство след употреба на наркотични вещества са установени общо пет случая. Водачите са на възраст от 19 до 36 години. Четирима от водачите са шофирали след употреба на амфетамини и метамфетамини, а един след употреба на опиати.

В други четири случая водачите на автомобили отказали да бъдат тествани за употреба на наркотици, като са санкционирани с глоба в размер на 2 000 лв. и отнемане на свидетелството за правоуправление за срок от 2 години.

Свързани статии
Акция в столицата срещу компания за криптовалута Хванаха 39 дрогирани шофьори само за ден у нас Солидно присъствие на КАТ и полиция около училищата и детските градини Граничари задържаха осем каналджии в Бургаско Полицията в Бургас набира кадри за общо 45 вакантни длъжности Демерджиев: Тече проверка в Гранична полиция, мигрантският натиск е най-голям от години Исканата оставка на зам.-шефа на граничните е факт И шефът на "Гранична полиция" призна за корумпирани униформени на границата Нова акция на КАТ, на всеки час патрулка тръгва към морето МВР: Дрогата побеждава алкохола зад волана
Тагове
дилъри полиция дрога
Коментари

Още от последните новини