Претендентките за титлата „Мисис Бургас“ 2022 ще носят облекла на DiKa (Видео)

Претендентките за титлата „Мисис Бургас“ 2022 ще носят облекла на DiKa (Видео) - E-Burgas.com

14 омъжени дами ще дефилират с дрехи от колекция Пролет-Лято ’22 на DiKa. В два тура ще бъдат представени дрехи в делови и casual стил. Бизнес облеклата са в класически цветове: бяло, бежово, сиво, нюанси на синьо и черно, както и с дизайнерски десени.

Сака, панталони, поли и рокли, подчертаващи по най-добрия начин силуета, допълнени от елегантни топове и блузи, са изборът за пролетен стил на деловата жена.  В облеклата за свободното време акцентът е върху мини дължини при шортите, миди варианти при полите, рокли над коляното, както и разнообразие от флорални и анималистични принтове. В селекцията и за двата тура са включени дрехи от висококачествени естествени материи: памук, лен, вискоза, осигуряващи максимален комфорт на тялото.   

DiKa e българска модна марка с над 25 години история на пазара. От 2017г. тя е част от Е Миролио Груп – глобален лидер в текстилната индустрия. Марката продължава своето динамично развитие, с дигитално и физическо присъствие в България, Франция, Румъния, Грузия и Сърбия.

 

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г Бургазлийката Татяна Ламбова, носителка на титлата Мисис Бургас 2023 г грабна короната на международния конкурс за красота Mrs. Planet Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Бизнес хотел България отново ще бъде домакин на конкурса за красота Мисис Бургас 2023
Тагове
мисис мис
Коментари

Още от последните новини