Премиерът събира шефовете на службите

Премиерът събира шефовете на службите - E-Burgas.com

Премиерът Гълъб Донев ще събере утре на съвещание шефовете на службите. Това съобщи главният-секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров.

Той даде повече информация за инцидента с кортежа на главния прокурор, който стана тази сутрин на пътя София-Самоков. По неофициална информация на пътя е било поставено взривно устройство, което е избухнало. Гешев пътувал заедно със семейството си в брониран джип, научи NOVA.

„Вдигнати са всички сили, които са необходими за провеждане на мероприятията по изясняване на случая. На място има представители на ГДНП, директорът на Националната полиция главен комисар Илков, представители на Жандармерията, ГДБОП. Формиран е щаб, министър Демерджиев е в постоянен контакт с всички служби и е информиран за развитието на действията, които предприемаме. Формиран е щаб с всички служби на МВР, които имат отношение по случая, както и представители на НСО и ДАНС”, обясни Петър Тодоров. „В утрешния ден министър-председателят Гълъб Донев провежда съвещание в МС, в което ще участва както министър Демерджиев, така и представители на службите на МВР – ГДБОП, ГДНП, Жандармерия, НСО, ДАНС, Прокуратурата. Информацията ще бъде обобщена и ще се предприемат действия. Оттук нататък ще изпълняваме всички действия, които прокуратурата ще дава по случа”, каза Тодоров.

Коментари

Още от последните новини