Полицаи сварили убиецът от Слънчев бряг със стегнат багаж, Павел остава в ареста (Снимки)

Полицаи сварили убиецът от Слънчев бряг със стегнат багаж, Павел остава в ареста (Снимки) - E-Burgas.com

По искане на бургаската прокуратура бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Павел Георгиев, обвинен в убийството на съпругата си в Слънчев бряг.

Спрямо него е повдигнато и предявено обвинение за умишлено причиняване на смъртта на 61-годишната си украинска съпруга. Престъплението е извършено на преди два дни  в хотел „Българска роза“ в Слънчев бряг.

Обвиняемият е установен благодарение на отличните действия на служители от отдел „Криминална полиция“ при ОД на МВР – Бургас и РУ – Несебър, които са задържали обвиняемия по-малко от три часа след извършеното деяние. По време на разследването е установено, че убийството е осъществено в коридора на втория етаж на хотела. Причина за смъртта са множество прорезни и прободни рани нанесени с нож във врата на пострадалата. Оръжието, с което е причинена смъртта на жената, е установено от полицейските служители.

Заседанието на Окръжен съд – Бургас бе проведено днес. Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че Павел Георгиев е извършил престъплението, за което е обвинен, което се подкрепя от събраните доказателства по досъдебното производство, а също  така и от направените самопризнания от обвиняемия.

Галерия
Свързани статии
Към момента: Едва три хотела посрещат туристи в КК "Слънчев бряг" Едва 20% от хотелите в Слънчев бряг са готови да отворятНова канализация поема дъждовните води в КК"Слънчев бряг" през лятотоЖестоко убийство в Сливен: Рецидивист закла свой след среднощен скандал"Слънчев бряг" АД смъква с 50%цените на платеното паркиране и наем "тротоарна площ" Летният сезон започва от 1 юлиХотелиери: Слънчев бряг е полезен за лечение на вирусиПлажове в Слънчев бряг и Равда имат нов концесионерСъдът се смили на Николай, опитал да убие баща си с чук! Излезе от ареста срещу 3 хил. лв."Слънчев бряг" да се рекламира като курорт за белодробно болни искат хотелиери
Тагове
слънчев бряг убийство
Коментари

Още от последните новини