Полицаи сварили убиецът от Слънчев бряг със стегнат багаж, Павел остава в ареста (Снимки)

Полицаи сварили убиецът от Слънчев бряг със стегнат багаж, Павел остава в ареста (Снимки) - E-Burgas.com

По искане на бургаската прокуратура бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Павел Георгиев, обвинен в убийството на съпругата си в Слънчев бряг.

Спрямо него е повдигнато и предявено обвинение за умишлено причиняване на смъртта на 61-годишната си украинска съпруга. Престъплението е извършено на преди два дни  в хотел „Българска роза“ в Слънчев бряг.

Обвиняемият е установен благодарение на отличните действия на служители от отдел „Криминална полиция“ при ОД на МВР – Бургас и РУ – Несебър, които са задържали обвиняемия по-малко от три часа след извършеното деяние. По време на разследването е установено, че убийството е осъществено в коридора на втория етаж на хотела. Причина за смъртта са множество прорезни и прободни рани нанесени с нож във врата на пострадалата. Оръжието, с което е причинена смъртта на жената, е установено от полицейските служители.

Заседанието на Окръжен съд – Бургас бе проведено днес. Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че Павел Георгиев е извършил престъплението, за което е обвинен, което се подкрепя от събраните доказателства по досъдебното производство, а също  така и от направените самопризнания от обвиняемия.

Галерия
Свързани статии
Млад мъж скочи от Аспаруховия мост Експерт по национална сигурност: Насилието на границата ескалира! Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг Влакче с пиян водач се заби в магазин в Слънчев бряг, чужденка е с опасност за живота Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха Криминогени с нож ограбиха румънец в Слънчев бряг, чака ги най-тежката мярка 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг Слънчев бряг посреща Джулая с пионерите на електронната музика у нас Министър Проданов изброи осем държави, от които ще очакваме най-много туристи Расте недоволството на хотелиерите по Южното Черноморие
Тагове
слънчев бряг убийство
Коментари

Още от последните новини