Полицаи сварили убиецът от Слънчев бряг със стегнат багаж, Павел остава в ареста (Снимки)

Полицаи сварили убиецът от Слънчев бряг със стегнат багаж, Павел остава в ареста (Снимки) - E-Burgas.com

По искане на бургаската прокуратура бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Павел Георгиев, обвинен в убийството на съпругата си в Слънчев бряг.

Спрямо него е повдигнато и предявено обвинение за умишлено причиняване на смъртта на 61-годишната си украинска съпруга. Престъплението е извършено на преди два дни  в хотел „Българска роза“ в Слънчев бряг.

Обвиняемият е установен благодарение на отличните действия на служители от отдел „Криминална полиция“ при ОД на МВР – Бургас и РУ – Несебър, които са задържали обвиняемия по-малко от три часа след извършеното деяние. По време на разследването е установено, че убийството е осъществено в коридора на втория етаж на хотела. Причина за смъртта са множество прорезни и прободни рани нанесени с нож във врата на пострадалата. Оръжието, с което е причинена смъртта на жената, е установено от полицейските служители.

Заседанието на Окръжен съд – Бургас бе проведено днес. Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че Павел Георгиев е извършил престъплението, за което е обвинен, което се подкрепя от събраните доказателства по досъдебното производство, а също  така и от направените самопризнания от обвиняемия.

Галерия
Свързани статии
Датски драми в Слънчев бряг: Турист хвърли в морето техника на журналистка за над 100 бона Доизграждат велоалеята между Слънчев бряг и Кошарица (Снимки) Несебър очаква днес първите организирани туристи, кметът оптимист Слънчев бряг отново е най-евтината туристическа дестинация в света Мъж уби майка си в Сливен Жестоко убийство потресе Бургас: Дъщеря отне живота на майка си в „Братя Миладинови“ (Снимки) Към момента: Едва три хотела посрещат туристи в КК "Слънчев бряг" Едва 20% от хотелите в Слънчев бряг са готови да отворят Нова канализация поема дъждовните води в КК"Слънчев бряг" през лятото Жестоко убийство в Сливен: Рецидивист закла свой след среднощен скандал
Тагове
слънчев бряг убийство
Коментари

Още от последните новини