Полицаи от Варна и Бургас излизат на протест

Полицаи от Варна и Бургас излизат на протест - E-Burgas.com
Архив БНР

Полицаите излизат на протест в различни градове на страната. От синдиката на МВР настояват за увеличение на възнагражденията на служителите. Първата демонстрация на органите на реда ще бъде тази вечер във Варна, съобщава cross.bg.

Протести през следващите дни ще има още в Русе, Кърджали и Бургас. От синдиката на МВР посочват, че ако не бъдат удовлетворени исканията на униформените - се предвижда голям национален протест в София.

Свързани статии
Протестиращи срещу правителството отново блокираха движението в София Полицаите договориха увеличение на заплатите си Автоинструктори, студенти и полицаи излизат на протести днес Протестиращите в Синеморец: Строи се абсолютно незаконно с толеранса на местната власт Полицаите в страната са в стачна готовност 94-ти ден на протести срещу правителството Автоинструктури от цялата страна излизат на протест Вече има задържани на протеста в София Шефът на МВР не знаел за акцията срещу Мариан Колев и "Хиполенд" Ето как премина срещата между президента и представителите на полицията и ДАНС (Видео)
Тагове
полицаи протест стачка
Коментари

Още от последните новини