Полицаи от Варна и Бургас излизат на протест

Полицаи от Варна и Бургас излизат на протест - E-Burgas.com
Архив БНР

Полицаите излизат на протест в различни градове на страната. От синдиката на МВР настояват за увеличение на възнагражденията на служителите. Първата демонстрация на органите на реда ще бъде тази вечер във Варна, съобщава cross.bg.

Протести през следващите дни ще има още в Русе, Кърджали и Бургас. От синдиката на МВР посочват, че ако не бъдат удовлетворени исканията на униформените - се предвижда голям национален протест в София.

Свързани статии
Бургаски ресторантьори се включват в националния простест Бизнесът в Бургас се обяви за отваряне, ще подкрепи Националния протест „МАРШ към свободата” Съдилищата в страната издали 650 присъди за нарушени карантини Ресторантьорският бизнес в Бургас със седем искания към властта Таксиджии излизат на национален протест Хванаха млада бургаска дилърка, ето какво откриха в дома й Васил Инджов: Всички трасета за камиони работят на "Капитан Андреево" Стачка на превозвачи блокира междуградския транспорт Протестиращи срещу правителството отново блокираха движението в София Полицаите договориха увеличение на заплатите си
Тагове
полицаи протест стачка
Коментари

Още от последните новини