Подобряване на съвършеното с Prime Aesthetic

Подобряване на съвършеното с Prime Aesthetic - E-Burgas.com

 

Prime Aesthetic е център за красота и уелнес, където можете да избягате от ежедневната рутина, да се отпуснете и поглезите в спокойна и елегантна атмосфера. Посещението в центъра е неповторимо преживяване в ръцете на най-добрите специалисти. Хората обичат да се връщат там, където се чувстват приети и получават лично отношение, адресирано към индивидуалните им нужди и проблеми. Центърът е създаден с много любов и с отговорност да предоставя качествени, надеждни и безвредни естетични процедури.

Отличителният знак на Prime Aesthetic e личният подход и лоялността към клиентите. За 6 години центърът си е спечелил над 3900 доволни клиенти и приятели. Има в портфолиото над 10000 извършени процедури. Екипът от опитни медицински лица и сертифицирани специалисти е преминал висококвалифицирани обучения.

Супер модерната медицинска лазерна патформа GentleMax Pro Plus® на Candela е ексклузивна и единствена само в Prime Aesthetic Center за първи път в Бургас и в целия регион. 

Prime Aesthetic e оборудван с последно поколение технологии в сферата на естетиката и медицината, преминали клинични изпитания и сертифицирани за качество и безопасност. Prime Aesthetic предлага ефективни и неинвазивни апаратни процедури да лице и тяло: висок клас лазерна епилация и подмладяване с GentleMax Pro Plus на Candela, Nd:Yag и диодна лазерна епилация, лифтинг и възстановяване на кожата на лицето, стягане на тялото, премахване на целулит, намаляване на обиколките с Nuera tight, извайване на мускули и изгаряне на мазнини с електромускулна стимулация с Wonder, хилуронови мезотерапии Intraceuticals.

· ВИСКО КЛАС ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Дълготрайно и безболезнено обезкосмяване дори и при наличие на тен. За всички зони и фототипове кожа. Премахва несъвършенствата, оставя кожата кадифено мека и гладка.

· ЛАЗЕРНО ПОДМЛАДЯВАНЕ

Стимулира синтеза на нов колаген. Ефективно третира всички белези от генетични, възрастови промени и фотостареене – фини бръчки и линии, разширени пори, акне и белези от акне, неравности по релефа.

· СКУЛПТУРИРАНЕ НА ЛИЦЕ И ТЯЛО С NUERA TIGHT

Ефективно намалява обиколките и стяга, трайно разбива целулита, подобрява еластичността и хидратацията на всички зони по тялото. Радикално повдига, изглажда бръчките и подмладява лицето. Персонализирана терапия спрямо зоната, възрастта, теглото и проблема.

· ИЗВАЙВАНЕ НА МУСКУЛИ С WONDER

Изгаря мазнините и намалява телесното тегло, като увеличава мускулната маса. Подобрява метаболитните процеси в тялото и подчертава мускулите.

· БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРПИЯ INTRACEUTICALS

Кислородно обогатяване и дълбока хидратация с наномолекули хиалуронова киселина. Мултикорекционно действие с 4 индивидуални програми – подмладяваща, с ботоксподобен лифтинг ефект, против петна и акне. Събужда кожата отвътре навън.

Отличителният знак на Prime Aesthetic e личното отношение и лоялността към всеки клиент. Технологиите са важни, но характерът и обликът на едно място се изгражда чрез хората, които работят в него. Вниманието и добрата връзка между терапевта и клиента са решаващи. И когато се прибави чудесната локация в центъра на града, приятната атмосфера и интериора, програмите за лоялност, емоцията от преживяването – добавената стойност е без аналог.

Най-ценното за един бранд е доверието и приятелството на клиентите. Клиентите получават безплатна консултация и персонална програма с включени най-подходящите процедури за постигане на конкретен резултат, обсъден предварително. Всеки, който прекрачи прага на естетичния центъра, става част от приятелски кръг на Prime aesthetic.

Коментари

Още от последните новини