Подобряване на съвършеното с Prime Aesthetic

Подобряване на съвършеното с Prime Aesthetic - E-Burgas.com

 

Prime Aesthetic е център за красота и уелнес, където можете да избягате от ежедневната рутина, да се отпуснете и поглезите в спокойна и елегантна атмосфера. Посещението в центъра е неповторимо преживяване в ръцете на най-добрите специалисти. Хората обичат да се връщат там, където се чувстват приети и получават лично отношение, адресирано към индивидуалните им нужди и проблеми. Центърът е създаден с много любов и с отговорност да предоставя качествени, надеждни и безвредни естетични процедури.

Отличителният знак на Prime Aesthetic e личният подход и лоялността към клиентите. За 6 години центърът си е спечелил над 3900 доволни клиенти и приятели. Има в портфолиото над 10000 извършени процедури. Екипът от опитни медицински лица и сертифицирани специалисти е преминал висококвалифицирани обучения.

Супер модерната медицинска лазерна патформа GentleMax Pro Plus® на Candela е ексклузивна и единствена само в Prime Aesthetic Center за първи път в Бургас и в целия регион. 

Prime Aesthetic e оборудван с последно поколение технологии в сферата на естетиката и медицината, преминали клинични изпитания и сертифицирани за качество и безопасност. Prime Aesthetic предлага ефективни и неинвазивни апаратни процедури да лице и тяло: висок клас лазерна епилация и подмладяване с GentleMax Pro Plus на Candela, Nd:Yag и диодна лазерна епилация, лифтинг и възстановяване на кожата на лицето, стягане на тялото, премахване на целулит, намаляване на обиколките с Nuera tight, извайване на мускули и изгаряне на мазнини с електромускулна стимулация с Wonder, хилуронови мезотерапии Intraceuticals.

· ВИСКО КЛАС ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Дълготрайно и безболезнено обезкосмяване дори и при наличие на тен. За всички зони и фототипове кожа. Премахва несъвършенствата, оставя кожата кадифено мека и гладка.

· ЛАЗЕРНО ПОДМЛАДЯВАНЕ

Стимулира синтеза на нов колаген. Ефективно третира всички белези от генетични, възрастови промени и фотостареене – фини бръчки и линии, разширени пори, акне и белези от акне, неравности по релефа.

· СКУЛПТУРИРАНЕ НА ЛИЦЕ И ТЯЛО С NUERA TIGHT

Ефективно намалява обиколките и стяга, трайно разбива целулита, подобрява еластичността и хидратацията на всички зони по тялото. Радикално повдига, изглажда бръчките и подмладява лицето. Персонализирана терапия спрямо зоната, възрастта, теглото и проблема.

· ИЗВАЙВАНЕ НА МУСКУЛИ С WONDER

Изгаря мазнините и намалява телесното тегло, като увеличава мускулната маса. Подобрява метаболитните процеси в тялото и подчертава мускулите.

· БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРПИЯ INTRACEUTICALS

Кислородно обогатяване и дълбока хидратация с наномолекули хиалуронова киселина. Мултикорекционно действие с 4 индивидуални програми – подмладяваща, с ботоксподобен лифтинг ефект, против петна и акне. Събужда кожата отвътре навън.

Отличителният знак на Prime Aesthetic e личното отношение и лоялността към всеки клиент. Технологиите са важни, но характерът и обликът на едно място се изгражда чрез хората, които работят в него. Вниманието и добрата връзка между терапевта и клиента са решаващи. И когато се прибави чудесната локация в центъра на града, приятната атмосфера и интериора, програмите за лоялност, емоцията от преживяването – добавената стойност е без аналог.

Най-ценното за един бранд е доверието и приятелството на клиентите. Клиентите получават безплатна консултация и персонална програма с включени най-подходящите процедури за постигане на конкретен резултат, обсъден предварително. Всеки, който прекрачи прага на естетичния центъра, става част от приятелски кръг на Prime aesthetic.

Коментари

Още от последните новини

Спорт
Подобряване на съвършеното с Prime Aesthetic - E-Burgas.com

Регата 24 Май