Подменят бариерата на солниците с модерни боларди

Подменят бариерата на солниците с модерни боларди  - E-Burgas.com

Бургазлии, които обичат да се разхождат до Солниците пеша или с велосипед, могат да се възползват максимално този уикенд, защото следващата седмица достъпът до алеята и велоалеята ще бъдат временно затруднени.

Причината е, че от понеделник /15.06./ започва подмяна на бариерата с два броя модерни боларди /потъващи в земята защитни метални прегради/, които ще заменят досегашната система за контрол на достъпа за автомобили в отсечката - от паркинга на капаните до Солниците.

Дейностите са организирани така, че да се предоставя частичен достъп до алеята по време на ремонтните работи. Очакванията са до 21.05 те да приключат, но срокът зависи и от метеорологичната прогноза.

През този период Община Бургас призовава гражданите за разбиране и се извинява за причиненото временно неудобство.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
бариера солници бургас
Коментари

Още от последните новини