Пиян младеж нападна полицаи в Приморско

Пиян младеж нападна полицаи в Приморско - E-Burgas.com

На 24 юни т.г. около 05.00 ч. в района на кръстовището за вилна зона „Узунджата” край Приморско, служители от Районно управление – Приморско забелязали как л. а. „Ауди А 4”, с плевенска регистрация, изпреварва в зоната на забранителна пътна маркировка лек автомобил „Сеат Ибиза”, с плевенска регистрация.

Двата автомобила са спрени, като полицаите констатирали, че водачът на автомобила „Сеат Ибиза” е във видимо нетрезво състояние, като предприели действия по изпробването му за употреба на алкохол. През това време пътника от лекия автомобил „Ауди А 4” – В. Ч., 25-годишен, също във видимо нетрезво състояние, излязъл от купето на автомобила и започнал да обижда и псува служителите на реда, които се опитали да го задържат, но се натъкнали на яростната му съпротива.

В.Ч. ударил с дясната си ръка единия полицай в областта на лицето, а ритнал в крака другия служител. Въпреки съпротивата си В. Ч. е задържан, като продължил да буйства и ритнал вратата на патрулния автомобил. Отведен е в Районно управление – Приморско, като срещу него е образувано бързо полицейско производство.

Коментари

Още от последните новини