Пик на заразени с коронавирус в Средец

Пик на заразени с коронавирус в Средец - E-Burgas.com

Пикови стойности достигнаха новозаразените с коронавирус в община Средец. Общо 40 са новите случаи за последния ден, съобщават от РЗИ. Общо 308 пък са в цялата област, като 183 от тях са в Бургас.

Двуцифрен брой новозаразени има още в общините Несебър, Карнобат и Поморие. Най-малко са в Малко Търново, където положителен тест е дал един човек.

Добрата новна е, че през последното денонощие няма нито един смъртен случай, влседствие на вируса. Един медик, ученик и двама учители са сред новозаразените.

Хоспитализирани в момента са 454 пациенти в областта, над 5400 са на домашно лечение.

Свързани статии
Съмнение за умишлен палеж в село Дюлево, община Средец Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове БСП гр.Средец номинира Йона Чобанова за кмет за местните избори през 2023г. Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Непочистени храсти и дървета са завзели половината от пътното платно към с.Дюлево, Община Средец (снимки) Жители на с.Дюлево тънат в боклук и мизерия 38 са новозаразените с ковид у нас 60 са новозаразените с ковид у нас
Тагове
средец ковид
Коментари

Още от последните новини