Пик на заразени с коронавирус в Средец

Пик на заразени с коронавирус в Средец - E-Burgas.com

Пикови стойности достигнаха новозаразените с коронавирус в община Средец. Общо 40 са новите случаи за последния ден, съобщават от РЗИ. Общо 308 пък са в цялата област, като 183 от тях са в Бургас.

Двуцифрен брой новозаразени има още в общините Несебър, Карнобат и Поморие. Най-малко са в Малко Търново, където положителен тест е дал един човек.

Добрата новна е, че през последното денонощие няма нито един смъртен случай, влседствие на вируса. Един медик, ученик и двама учители са сред новозаразените.

Хоспитализирани в момента са 454 пациенти в областта, над 5400 са на домашно лечение.

Свързани статии
200 са новозаразените с ковид за денонощие Продължава увеличаването на новите случаи на ковид у нас Бургас на второ място по новозаразени с ковид за денонощието Бургаските болници се подготвят за четвъртата вълна 121 новозаразени с ковид у нас Епидемиолог: Четвъртата вълна вече е у нас 96 са новите случаи на коронавирус у нас Четвърта вълна: Делта вариантът на ковид настъпва в Европа Гранична полиция денонощно охранява кораба с огнище на COVID-19 Ковид погуби моряк от кораб на бургаското пристанище, 11 други са заразени
Тагове
средец ковид
Коментари

Още от последните новини