Пик на заразени с коронавирус в Средец

Пик на заразени с коронавирус в Средец - E-Burgas.com

Пикови стойности достигнаха новозаразените с коронавирус в община Средец. Общо 40 са новите случаи за последния ден, съобщават от РЗИ. Общо 308 пък са в цялата област, като 183 от тях са в Бургас.

Двуцифрен брой новозаразени има още в общините Несебър, Карнобат и Поморие. Най-малко са в Малко Търново, където положителен тест е дал един човек.

Добрата новна е, че през последното денонощие няма нито един смъртен случай, влседствие на вируса. Един медик, ученик и двама учители са сред новозаразените.

Хоспитализирани в момента са 454 пациенти в областта, над 5400 са на домашно лечение.

Свързани статии
Спад на новозаразените в последния почивен ден за Великден: 367 общо, 34 в Бургас Бойко Борисов: С чест можем да кажем, че сме приключили и тертата вълна 631 са новите случаи на ковид за 4 май 314 души борят коронавируса в бургаските болници Коронавирусът погуби нови седем души в Бургас 1850 са новозаразените с ковид 16 вида бързи тестове ще се признават у нас Кантарджиев: През есента ковид ще има само в отделни места или семейства Отново под 2000 новозаразени, в Бургас - 92 18 души са хоспитализирани с ковид в Бургаско
Тагове
средец ковид
Коментари

Още от последните новини