„Петя на моята Петя“ с галапремиера в Бургас на 16 януари

„Петя на моята Петя“ с галапремиера в Бургас на 16 януари - E-Burgas.com

Филмът „Петя на моята Петя“ влиза официално в българските киносалони от 21 януари. Седмица преди това той ще има своя галапремиера в Бургас. Причината е сантиментална. Филмът е много бургаски и заради своя сюжет, и заради актьорите в него, и заради стотиците статисти от нашия град, които участваха в снимките.

Така че заповядайте на галапремиера на 16 януари, неделя, от 17 часа, в Културен дом НХК. Ако билетите за тази прожекция се изчерпят, ще бъде своевременно обявена втора, която да се състои по-късно същия ден. Гости на вълнуващата вечер ще бъдат много от членовете на филмовия екип.

Билети се продават на касата в Културен дом НХК. Редовната цена е 15 лева. 12 лева струва билетът за учащи и пенсионери. Тел. номер за контакти: 0894 898 098. 

„Петя на моята Петя“ е заснет в Бургас. Филмът разказва по много интересен и въздействащ начин историята на едно съвременно момиче на име Петя, чиято съдба се преплита с тази на знаковата поетеса Петя Дубарова и я повтаря… но не съвсем. В малкото му предварителни прожекции досега той успя да се хареса и на младата, и на възрастната публика.

Свързани статии
Киноклас Бургас търси млади таланти, които да заснемат документален филм за града „Петя на моята Петя“ с галапремиера в Бургас Заснемат международни филми на емблематични места в Бургас (Снимки) Юлиан Вергов представя “Уроци по немски” в Бургас Младите таланти от Кинoклас Бургас показват филма си на „София филм фест на брега“ "София филм фест на брега" набляга на българското кино, стартира довечера с филм на Камен Калев От утре “София филм фест на брега” отново ни среща с най-доброто от българското и световното кино Вълнуващо откриване на Международния филмов фестивал в Бургас (Снимки) Интригуващи срещи с кинотворци на „София филм фест на брега“ Версията за параноидна шизофрения не спаси Кокинов, съдът го остави в ареста
Тагове
филм кино
Коментари

Още от последните новини