Павел Бошнаков официално се отказа от акциите на „Нефтохимик“

Павел Бошнаков официално се отказа от акциите на „Нефтохимик“ - E-Burgas.com

Бъдещто на футболния „Нефтохимик“ става все по-неясно след като един от най-големите благодетели на тима през последните години Павел Бошнаков отказа акциите на клуба, собственост на община Бургас.

Бошнаков е входирал писмо до Общинския съвет, в което известява, че отказва предложените му от общината около 800 броя акции и се съгласява друг акционер или трето лице да ги придобие при поставените от дружеството условия.

Единственият кандидат, който до момента прояваваше интерес към дяла на общината, както и да се превърне в мажоритарен собственик на ПФК „Нефтохимик“, е бизнесдамата Анелия Златкова. Част от феновете на тима обаче изразиха опасения, че Златкова сама няма да може да се справи с издръжката на отбора.

Свързани статии
Отложиха баскетболния мач между Черноморец и Левски за четвъртък Гришо се размина с финала в Мелбърн "Черноморец" с куп проблеми преди мача си с "Левски" Ивет Горанова е Спортист на годината за 2021 Несебър награди най-добрите си спортисти "Нефтохимик 2010" записа второ поражение за сезона Билети по 2 и 5 лева за морското баскетболно дерби Спортното отличи най-добрите си атлети за 2021(Снимки) Млад бургазлия е ветроходец на годината Ето как ще се движат автобусите на градския транспорт по празниците
Тагове
нефтохимик футбол бошнаков спорт
Коментари

Още от последните новини