Павел Бошнаков официално се отказа от акциите на „Нефтохимик“

Павел Бошнаков официално се отказа от акциите на „Нефтохимик“ - E-Burgas.com

Бъдещто на футболния „Нефтохимик“ става все по-неясно след като един от най-големите благодетели на тима през последните години Павел Бошнаков отказа акциите на клуба, собственост на община Бургас.

Бошнаков е входирал писмо до Общинския съвет, в което известява, че отказва предложените му от общината около 800 броя акции и се съгласява друг акционер или трето лице да ги придобие при поставените от дружеството условия.

Единственият кандидат, който до момента прояваваше интерес към дяла на общината, както и да се превърне в мажоритарен собственик на ПФК „Нефтохимик“, е бизнесдамата Анелия Златкова. Част от феновете на тима обаче изразиха опасения, че Златкова сама няма да може да се справи с издръжката на отбора.

Свързани статии
Седем златни медала по спортни танци завоюваха бургазлии Наградиха европейския шампион Георги Стоянов, Спортното му възлага големи надежди Нефтохимик с девета загуба в дванайсет мача след разгром от Етър Нова авиокомпания пуска ежедневни полети Бургас - София 8 отбора влизат в надпреварата за Шампионската лига по ветроходство в Бургас Херо напусна Арда след по-малко от ден, прибира се спешно в Бургас Греда за Боби Михахайлов, конгрес ще има на 12 октомври Херо поема Арда, взима Чиликов в екипа Петър Патев: Щастлив съм от трансфера си в Таджикистан, другата седмица излизам на 1/8 финал в азиатската ШЛ Яхтата "Шоколад" води "Кор Кароли" към Бургас
Тагове
нефтохимик футбол бошнаков спорт
Коментари

Още от последните новини