Павел Бошнаков официално се отказа от акциите на „Нефтохимик“

Павел Бошнаков официално се отказа от акциите на „Нефтохимик“ - E-Burgas.com

Бъдещто на футболния „Нефтохимик“ става все по-неясно след като един от най-големите благодетели на тима през последните години Павел Бошнаков отказа акциите на клуба, собственост на община Бургас.

Бошнаков е входирал писмо до Общинския съвет, в което известява, че отказва предложените му от общината около 800 броя акции и се съгласява друг акционер или трето лице да ги придобие при поставените от дружеството условия.

Единственият кандидат, който до момента прояваваше интерес към дяла на общината, както и да се превърне в мажоритарен собственик на ПФК „Нефтохимик“, е бизнесдамата Анелия Златкова. Част от феновете на тима обаче изразиха опасения, че Златкова сама няма да може да се справи с издръжката на отбора.

Свързани статии
Заради Васил Божков ограничават издаването на служебни паспорти 91 гимназии ще имат ново спортно оборудване Културният дом на нефтохимика вече е завършен и красив модерен център (Снимки) Шампионът Нефтохимик 2010 приема Левски в ТВ мач Силно представяне на бургаски гимнастички в Казахстан (Снимки) Едмонд Назарян е Спортист на годината в Бургас Полузащитникът Милен Танев е футболист номер 1 на Черноморец (Бургас) Несебърска гимнастичка уверено върви по стъпките на Жулиета Шишманова (Снимки) Добруджа - Нефтохимик 2010 по ТВ на 14 декември Закъсалият финансово Нефтохимик записа първа победа за сезона, победи Септември в Симитли
Тагове
нефтохимик футбол бошнаков спорт
Коментари

Още от последните новини