Павел Бошнаков официално се отказа от акциите на „Нефтохимик“

Павел Бошнаков официално се отказа от акциите на „Нефтохимик“ - E-Burgas.com

Бъдещто на футболния „Нефтохимик“ става все по-неясно след като един от най-големите благодетели на тима през последните години Павел Бошнаков отказа акциите на клуба, собственост на община Бургас.

Бошнаков е входирал писмо до Общинския съвет, в което известява, че отказва предложените му от общината около 800 броя акции и се съгласява друг акционер или трето лице да ги придобие при поставените от дружеството условия.

Единственият кандидат, който до момента прояваваше интерес към дяла на общината, както и да се превърне в мажоритарен собственик на ПФК „Нефтохимик“, е бизнесдамата Анелия Златкова. Част от феновете на тима обаче изразиха опасения, че Златкова сама няма да може да се справи с издръжката на отбора.

Свързани статии
Невероятна програма и много емоции очакват публиката на откриването „Купа Бургас 2022“ Първата рожба на конната база - Мона Лиза, се завръща у дома за „Купа Бургас 2022“ Георги Базотев: Конният спорт премахва колебанията, прави децата решителни Атрактивни тренировки с най-елитните коне у нас привличат бургазлии към конната база Бургазлийка спечели сребърен медал на републиканското по фехтовка Три спортни събития привличат гости в Бургас през уикенда Бургаската спортна гимнастика с медали от държавното Над 4000 бургаски деца взеха участие в празниците на спорта (Снимки) Бронз за ватерполистките на „Черноморец“ Бургаски гимнастици с успешно класиране на държавното първенство
Тагове
нефтохимик футбол бошнаков спорт
Коментари

Още от последните новини