Павел Бошнаков официално се отказа от акциите на „Нефтохимик“

Павел Бошнаков официално се отказа от акциите на „Нефтохимик“ - E-Burgas.com

Бъдещто на футболния „Нефтохимик“ става все по-неясно след като един от най-големите благодетели на тима през последните години Павел Бошнаков отказа акциите на клуба, собственост на община Бургас.

Бошнаков е входирал писмо до Общинския съвет, в което известява, че отказва предложените му от общината около 800 броя акции и се съгласява друг акционер или трето лице да ги придобие при поставените от дружеството условия.

Единственият кандидат, който до момента прояваваше интерес към дяла на общината, както и да се превърне в мажоритарен собственик на ПФК „Нефтохимик“, е бизнесдамата Анелия Златкова. Част от феновете на тима обаче изразиха опасения, че Златкова сама няма да може да се справи с издръжката на отбора.

Свързани статии
13 медала за бургаската борба на шампионата за кадети Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Детският спортен клуб “Спортландия” стартира през октомври с първи безплатни тренировки Голове и акценти в българския футбол Турнир по конен спорт „Купа Бургас“ ще се проведе от 5-ти до 12 август на конна база Бургас Ново бижу за женска красота отвори врати в Созопол (Видео) Бръснарят Ивайло Бошнаков дарява средства за пострадалите от земетресенията в Турция Черноморец наниза 100 точки на ЦСКА в Бургас "Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Нови успехи за бургаските борци (Снимки)
Тагове
нефтохимик футбол бошнаков спорт
Коментари

Още от последните новини