PARICHKOVA DESIGN LAB - Свят, изпълнен с удобство и красота

PARICHKOVA  DESIGN LAB - Свят, изпълнен с удобство и красота - E-Burgas.com

Parichkova Design Lab – е една от най-динамичните и бързо развиващи се компании, създаващи интериорен дизайн с основател Анелия Паричкова. Студиото е специализирано в проектирането обзавеждане на апартаменти, къщи, различни обществени пространства, дизайн и изработка на мебели и цялостна реализация до ключ.
PARICHKOVA DESIGN е екип от дизайнери с превъзходни идеи и огромно желание за развитие.
Създава красиви и функционални пространства, които вдъхновяват и радват техните клиенти. Вярва, че интериорният дизайн е повече от естетика - той трябва да подобрява живота и да отразява тяхната личност. Затова отделят време, да се запознаят с теб и с твоите нужди и предпочитания. От концепцията до завършването на проекта, те са с Вас на всяка стъпка.
Вече няколко години от създаването на студиото те не само проектират интериора на жилището ви, а влагайки душа и сърце го превръщат във функционално и красиво за живеене пространство с дизайнерските си идеи и решения. Отстоявайки своето иноваторско виждане за жилище, офис, заведение, магазин и всякакъв друг вид търговска площ, PARICHKOVA DESIGN ви пренася в друго измерение, в свят изпълнен с удобство и красота, които няма да имате желание да напуснете. Екипът ще бъде неотлъчно до вас от самото начало до завършването на проекта. Те могат да ви осигурят перфектните майстори и мебели, така че проектът от “снимката” да се пренесе реално във вашият офис, дом или търговско помещение.

Галерия
Коментари

Още от последните новини

Спорт
PARICHKOVA  DESIGN LAB - Свят, изпълнен с удобство и красота - E-Burgas.com

Регата 24 Май