Отварят търговските центрове в Бургас

Отварят търговските центрове в Бургас  - E-Burgas.com

По време на днешното заседание членовете на Общинския кризисен щаб взеха единодушно решение и позволиха на три малки търговски комплекса в Бургас да отворят още днес. Това са "Престиж" в к-с "Славейков", "Безистена" и "Пиргос" на главната улица "Александровска".

Щабът взе своето решение въз основа на хипотезата, че във въпросните комплекси има само магазини, без развлекателна част, затова отношението към тях няма да е като към молове.

С друго решение от днес се позволява при сватби в Бургас на закрито, в съответната зала да присъстват не само младоженците и свидетелите, а и техни приятели и роднини. Изискването към присъстващите е да са с маски и да не е запълнен повече от 30 % от капацитета на помещението.

В Бургас най-често за тази цел се използват КЦ "Морско казино", Ритуалната зала на ул. "Вардар" и експоцентър "Флора".

Свързани статии
Животът на катапултиралия пилот край Безмер е вън от опасност Исканата оставка на зам.-шефа на граничните е факт Български изтребители отново ескортираха чужд самолет Охраната на българското небе била гарантирана Разкриха подробности за ограбеното украинско семейство, извършителите били въоръжени и се представили за служители на хотела Засилват охраната на въздушното ни пространство, два самолета са в постоянство дежурство Затворихме небето си за руски самолети, Русия отговори със същото Транспортираха медицински екип със Спартан за спешна трансплантация Нова авиокомпания пуска ежедневни полети Бургас - София Спряха търсенето на черната кутия заради лошото време
Тагове
мол търговски център
Коментари

Още от последните новини