Отварят търговските центрове в Бургас

Отварят търговските центрове в Бургас  - E-Burgas.com

По време на днешното заседание членовете на Общинския кризисен щаб взеха единодушно решение и позволиха на три малки търговски комплекса в Бургас да отворят още днес. Това са "Престиж" в к-с "Славейков", "Безистена" и "Пиргос" на главната улица "Александровска".

Щабът взе своето решение въз основа на хипотезата, че във въпросните комплекси има само магазини, без развлекателна част, затова отношението към тях няма да е като към молове.

С друго решение от днес се позволява при сватби в Бургас на закрито, в съответната зала да присъстват не само младоженците и свидетелите, а и техни приятели и роднини. Изискването към присъстващите е да са с маски и да не е запълнен повече от 30 % от капацитета на помещението.

В Бургас най-често за тази цел се използват КЦ "Морско казино", Ритуалната зала на ул. "Вардар" и експоцентър "Флора".

Свързани статии
От днес отпадат ограниченията за моловете Летище Бургас ще прави бързи PCR тестове 80% спад на пътници очаква летище Бургас "България Еър" удължи безплатната промяна на самолетни билети до края на септември Гърция допуска българи по летищата само с отрицателен COVID-19 тест Летище Бургас пуска целогодишна линия до Виена „България Еър“ връща полетите си между София и Бургас от края на месеца Моловете в Бургас отвориха врати, но част от магазините в тях не Самолет на известен бизнесмен падна край Елин Пелин
Тагове
мол търговски център
Коментари

Още от последните новини