Отварят детските градини след 24 май

Отварят детските градини след 24 май - E-Burgas.com

Правителстово работи да отвори детските градини преди 24 май. Това обяви премиерът Бойко Борисов на инспекция на интерконектора Гърция-България. По думите му, този риск си заслужава, защото работещите майки и бащи трябва да могат да се върнат на работа.

"Детските години се надявам следващата седмица преди 24 май ще ги отворим. Това е единственото място, за което се знае, че повишава заболяването. Този риск си заслужава, защото на работещите майки и бащи, трябва да знаят, че връщайки се на работа, могат да оставят децата", сподели Борисов.

Премиерът допълни, че в понеделник ще бъде готов законопроектът за създаване на държавни бензиностанции.

Свързани статии
Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Обсъдиха мерки срещу нарастващата престъпност в Бургаския регион Удължиха ковид мерките в цялата страна Още осем области връщат ковид мерките Местата в детски ясли в Бургас се увеличили с 65 за година Комисията по туризъм обсъжда мерки за спасяване на летния сезон От днес маските не са задължителни, а желателни Доц. Кунчев предупреждава за внимателно разпускане на мерките Отпускат финансова помощ за децата без място в детските градини Край на всички ковид ограничения от 1 април
Тагове
детски градини мерки
Коментари