От днес: Започва ремонтът на пътя "София-Бургас" в посока „Ветрен“

От днес: Започва ремонтът на пътя

Днес започва следващ етап от незавършения проект за обновяване на асфалтовата настилка на път I-6 "София-Бургас" в посока кв. "Ветрен". Това налага въвеждане на временна промяна в организацията на движение в участъка от  км. 488+380 до км. 491+460. То ще се осъществява двупосочно в платното от кв. "Ветрен" към кръстовището с кръгово движение до магазин "Метро". Временната реорганизация на движението влиза в сила от 13.30 часа на 21.04.2020 г., вторник, и важи до 31.05.2020 г.

Продължава също така ремонтът на "Транспортна", в участъка от кръстовището с "Петко Задгорски" до "Димитър Аврамов". Община Бургас съобщава, че и на тази улица се въвежда временна реорганизация на движението за периода от 21.04.2020 г. до 22.05.2020 г. Ще бъдат затворени лентите от страната на комплекс "Изгрев". Движението ще се извършва двупосочно в лентите от страната на търговските обекти. Несъмнено то ще бъде затруднено. Затова Община Бургас призовава шофьорите да бъдат търпеливи и внимателни на пътя!

Заради ремонтни дейности по ВиК мрежата под ул. "Оборище", в участъка от ул. "Св. св. Кирил и Методий" до ул. "Средна гора", също се въвежда временна реорганизация на движението. Тя ще важи от 9 часа на 21.04.2020 г. до 17 часа на 13.05.2020 г. През този период улицата ще бъде затворена за движение в споменатия участък.

 

Свързани статии
Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено Затварят за месец и част от "Шейново"
Тагове
ремонт път I-6
Коментари

Още от последните новини