Осигуриха изборни секции за хора с увреждания във всички общини в Бургаско

Осигуриха изборни секции за хора с увреждания във всички общини в Бургаско - E-Burgas.com

Определени са секциите, в които избирателите с увредено зрение или затруднение в придвижването могат да гласуват в достъпна среда.

Такива секции има във всяка една от тринадесетте общини на територията на област Бургас.

Заедно с това хората с увреждания могат да се възползват от специализиран транспорт, осигурен от съответната общинска администрация след предварителна заявка.

Обобщена информация за местонахождението на секциите и телефоните за връзка е публикувана на интернет страница на Районна избирателна комисия.

Свързани статии
Демонстрации на „Тройката“: РИК учат бургазлии как да гласуват с машините Намалиха броя на секциите за гласуване в чужбина Областните управители започват подготовка за изборите Кирил Петков за Хазарта: Тази работа с промяната става с хора, които наистина ги е грижа! Последен ден за регистрация на кандидатите за президент Лозан Панов: ДПС играе на изборите с двама, трима играчи Мустафа Карадайъ ще е кандидат за президент от ДПС "Демократична България" твърдо застава зад Лозан Панов за президент Проф. Герджиков: Не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани Петър Кънев отново ще води листата на БСП в Бургас
Тагове
избори хора с увреждания
Коментари

Още от последните новини