Още промени в "Бургасбус" заради липса на пътници

Още промени в

В резултат на въведеното извънредно положение и серията от мерки за предотвратяване разпространението на коронавирус, от ден на ден става все по-отчетлива тенденцията за намаляване броя на пътниците в градския транспорт. Бургазлии масово изпълняват предписанията на Националния и Общинския щаб, стоят си вкъщи и пътуват по-рядко. В конкретния момент това е полезна превенция против КОВИД - 19, но се налагат промени в графика на градския транспорт. Те са временни. Движението на градския транспорт постоянно ще бъде адаптирано спрямо ритъма на Бургас, когато той стане по-бърз и постепенно започнем да се връщаме към нормалното ежедневие.

В тази връзка, от утре ще бъдат въведени промени в изпълнението на основните линии Б1, Б2, Б11, Б12, 11 и 12, съобщиха от "Бургасбус". Подробности можете да откриете в сайта на общинския превозвач, като за всяка отделна линия ги търсете в нейната подстраница: http://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=5714.

От 26.03.2020 г. предстоят и нови корекции в разписанията на кварталните и междуселищните линии. Информация за това ще бъде публикувана в сряда, 25.03.2020 г.

Нека всички пътници си изградят навика редовно да проверяват сайта на "Бургасбус" за новини и актуална информация, докато премине извънредното положение.    

Свързани статии
Безплатното събиране на отпадъци от ремонти вече е с нов телефон УМБАЛ-Бургас получи дарение от апарати за пречистване на въздуха Проф. Кантарджиев: Вече се разработва ваксина, но са нужни месеци за тестове МВР ще следи поставените под карантина чрез телефоните им Танева: Kоронавирус не се пренася чрез храна, но мийте добре плодовете и зеленчуците Тестват всички депутати за коронавирус Двама бургазлии, завърнали се от чужбина, са новите заразени в областта Мобилно приложение ще държи карантираните бургазлии под контрол 399 достигна броят на заразените у нас Четири нови случаи на коронавирус в Бургаско, един е хоспитализиран
Тагове
коронавирус бургас
Коментари

Още от последните новини