Омбудсманът на Бургас ще приема жалби само по email и телефон

Омбудсманът на Бургас ще приема жалби само по email и телефон  - E-Burgas.com

"Не излизайте от дома си, само защото навън е слънчево" призова Тодор Стамболиев

Общественият посредник на Бургас Тодор Стамболиев ще приема жалби само по електронен път и по телефона. Мерките са във връзка борбата с рапзространението на коронавирус в Бургас и избягването на публични контакти. Публикуваме пълното писмо на Тодор Стамболиев:

Уважаеми съграждани,

Уведомявам Ви, че кабинетът на обществения посредник на Община Бургас ще приема жалби само по електронен път на email: [email protected], както и на телефони 056/84 60 42 и 056/84 60 37. Ще бъде отговорено на всички и в срок.

 

Моля, предвид положението, в което се намираме да не изпадаме в дребнотемие и битовизми. Не е време да ругаем само защото клоните на дърветата пред терасата ни не са окастрени навреме.

Наясно съм с усилията, които се полагат от Кмета на Община Бургас и целият кризисен щаб за ограничаване на възможностите за зараза, повярвайте ми. Време е за отговорно поведение и самодисциплина, за грижа към себе си и околните. Всеки от нас трябва да намери своя смисъл да го направи и колкото по-рано го осъзнае толкова по-добре. Спазването на обявените ограничителни мерки не е самоцел.  Примерът, който с поведението си дават възрастните хора към внуците си и родителите към децата си, е еднакво важен. Не напускайте домовете си безпричинно, само защото навън е слънчево и времето предразполага към разходка. Предстоят ни още много слънчеви дни! Нека ги усетим всички!
 

Коментари

Още от последните новини