Обясниха на деца в Несебър защо не трябва да пушат

Обясниха на деца в Несебър защо не трябва да пушат - E-Burgas.com

Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Несебър  проведе  мероприятие  на тема „Превенция на тютюнопушенето“. Събитието се състоя СУ „Любен Каравелов“, а групата, към която бе насочено включваше ученици от 4 клас.

Мероприятието стартира с кратка лекция, придружена от презентация, засягаща основните проблеми свързани с тютюнопушенето и продължи с дискусия върху най-често задаваните въпроси, свързани с употребата на тютюневи изделия. Учениците бяха активни участници в беседата и имаха възможност да се включат в ролева игра, в която дадено дете трябва да откаже предложението на друго за цигара. Мероприятието имаше за цел превенция срещу употребата на тютюневи изделия и техните производни. Учениците научиха допълнителни факти за вредите от употребата на цигари и дългосрочното им въздействие върху организма на подрастващите.

Свързани статии
В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР Хамаци, панорамен далекоглед и соларни панели за бъдещата екопътека Кошарица - Плазовец Изграждат модерен скейт парк в Несебър и екопътека в местността Плазовец Близо 300 деца прекрачиха прага на науката за първи път в Несебър Талантливата Паола от Несебър постигна нови успехи Морето край Несебър ще ври и кипи, приема държавното по ветроходство
Тагове
цигари несебър
Коментари

Още от последните новини