Обясниха на деца в Несебър защо не трябва да пушат

Обясниха на деца в Несебър защо не трябва да пушат - E-Burgas.com

Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Несебър  проведе  мероприятие  на тема „Превенция на тютюнопушенето“. Събитието се състоя СУ „Любен Каравелов“, а групата, към която бе насочено включваше ученици от 4 клас.

Мероприятието стартира с кратка лекция, придружена от презентация, засягаща основните проблеми свързани с тютюнопушенето и продължи с дискусия върху най-често задаваните въпроси, свързани с употребата на тютюневи изделия. Учениците бяха активни участници в беседата и имаха възможност да се включат в ролева игра, в която дадено дете трябва да откаже предложението на друго за цигара. Мероприятието имаше за цел превенция срещу употребата на тютюневи изделия и техните производни. Учениците научиха допълнителни факти за вредите от употребата на цигари и дългосрочното им въздействие върху организма на подрастващите.

Свързани статии
Ето как Несебър отбеляза Бабинден (Снимки) В Несебър готвят намаляне на такси Продължава обновяването на уличното осветление в Несебър Засадиха хиляди дръвчета в община Несебър (Снимки) ОДК-Несебър събра 800 лв. от коледен базар Община Несебър ще ремонтира старо училище Паола и Алекс прославиха Несебър в Дубай Несебър награди най-добрите си спортисти Ученици от Несебър събраха 1745 лв. в благотворителен базар Мария Нейкова настоява Несебър да получи финансиране за реконструкция на Стария град
Тагове
цигари несебър
Коментари

Още от последните новини