Общинските съветници оставиха протестиращи граждани пред „Бойчо Брънзов“

Общинските съветници оставиха протестиращи граждани пред „Бойчо Брънзов“ - E-Burgas.com

Капацитетът на спортната зала от 800 седящи места се оказа недостатъчен според тях, за да допуснат граждани

Горещият проблем за скандалния път на Доган продължава да държи под напрежение управляващи, опозиция и граждани, като днес отново предстоят гласувания по казуса в Общинския съвет на Бургас.

Пред залата се събраха протестиращи, които обаче не бяха допуснати в залата с над 800 места, за разлика от представителите на медиите. Според опозоцията няма законово основание, което да възпира допускането на поне 100 граждани в залата.

Въпреки това съветниците предпочетоха да заседават без евентуален дискомфорт от протестиращите.

Свързани статии
Граждани и институции чистиха Вая и Атанасовското езеро Дадоха зелена светлина за изграждането на модерна детска болница в Бургас Общинските съветници от ДБГ направиха отчет на дейността си от началото на мандата Общественикът Теодоси Гуджуков вече е почетен гражданин на Поморие Кметът нахока тромави съветници и ускори раздаването на пари на най-уязвимите бургазлии Димитър Николов: Цялата област разчита на бюджета на община Бургас в момента Иво Баев: Премахването на пейки е безумие, безобразие и беззаконие Общински съвет с мести в зала "Бойчо Брънзов", съветниците ще спазват дистанция Президентът свиква среща заради мерките срещу вируса Най-красивите омъжени дами в Бургас с приказна фотосесия в замъка „Влюбен във вятъра“
Тагове
общински съвет заседание сесия граждани
Коментари

Още от последните новини