Общинските съветници оставиха протестиращи граждани пред „Бойчо Брънзов“

Общинските съветници оставиха протестиращи граждани пред „Бойчо Брънзов“ - E-Burgas.com

Капацитетът на спортната зала от 800 седящи места се оказа недостатъчен според тях, за да допуснат граждани

Горещият проблем за скандалния път на Доган продължава да държи под напрежение управляващи, опозиция и граждани, като днес отново предстоят гласувания по казуса в Общинския съвет на Бургас.

Пред залата се събраха протестиращи, които обаче не бяха допуснати в залата с над 800 места, за разлика от представителите на медиите. Според опозоцията няма законово основание, което да възпира допускането на поне 100 граждани в залата.

Въпреки това съветниците предпочетоха да заседават без евентуален дискомфорт от протестиращите.

Свързани статии
Общински съветник алармира за рязко замърсен въздух в Бургас НА ЖИВО: Извънредната общинска сесия заради водната криза Съветници искат извънредна сесия заради казуса "Камчия", ВиК намекна за тегави процедури около резервните варианти Бургаският съд актуализира мерките за безопасност на гражданите, продължават онлайн заседанията Фалстарт в парламента: Липса на кворум отложи заседанието Граждани се включват в Плана за интегрирано развитие на Бургас Живко Господинов стана зам.-председател на Общинския съвет в Бургас, негов съпартиец се закле като съветник Живко Табаков: Защо РИОСВ-Бургас си назначи нов директор без конкурс? Доброволци и администрация чистиха бреговете около Бургас от боклуци (Снимки) Граждани и институции чистиха Вая и Атанасовското езеро
Тагове
общински съвет заседание сесия граждани
Коментари

Още от последните новини