Общинските съветници оставиха протестиращи граждани пред „Бойчо Брънзов“

Общинските съветници оставиха протестиращи граждани пред „Бойчо Брънзов“ - E-Burgas.com

Капацитетът на спортната зала от 800 седящи места се оказа недостатъчен според тях, за да допуснат граждани

Горещият проблем за скандалния път на Доган продължава да държи под напрежение управляващи, опозиция и граждани, като днес отново предстоят гласувания по казуса в Общинския съвет на Бургас.

Пред залата се събраха протестиращи, които обаче не бяха допуснати в залата с над 800 места, за разлика от представителите на медиите. Според опозоцията няма законово основание, което да възпира допускането на поне 100 граждани в залата.

Въпреки това съветниците предпочетоха да заседават без евентуален дискомфорт от протестиращите.

Свързани статии
Бургас бе домакин на среща на председателите на Общински съвети в Югоизточна България Гневни бургазлии: Паркираме на "Синя зона", а колите ни затъват в кал (снимки) Стойко Танков върна за ново разглеждане скандално гласуване на Общинския съвет Стойко Танков подхвана скандалната сесия на ОбС, чака отговори от Турманова Скандал разтресе Общинския съвет в Бургас: Манипулира ли се вота? (Видео) Съветници искат засилване на контрола за по-чист въздух в центъра на Бургас Община Бургас призна за нарушения при изсичането на дърветата по две централни улици Официално: Зелена зона ще решава проблема с паркирането в "Лазур" от май 2022 година Маестро Кирил Дончев: „Най-милата ми награда е, че съм почетен гражданин на Бургас” МВР-Бургас с важна информация за издаването на лични документи
Тагове
общински съвет заседание сесия граждани
Коментари

Още от последните новини

Спорт
Общинските съветници оставиха протестиращи граждани пред „Бойчо Брънзов“ - E-Burgas.com

Регата 24 Май