Обменяме икономически опит с Тунис в онлайн бизнес форум

Обменяме икономически опит с Тунис в онлайн бизнес форум - E-Burgas.com

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Тунизийският център за промотиране на износа (Tunisia Export Cepex) организират съвместен онлайн бизнес форум на икономическа тематика с двустранни бизнес срещи в периода от 12 часа на 24 ноември 2020 г.

Представители на тунизийските институции ще запознаят заинтересованите компании от България със състоянието и възможностите на тунизийския пазар и условията за реализиране на съвместни проекти. Онлайн бизнес форумът ще протече в две части: официална и двустранни срещи на 24 октомври 2020 г., които при необходимост ще продължат и през следващите дни 25-26 ноември 2020 г.

Желаещите да вземат участие могат да се регистрират, като попълнят регистрационната форма на следния линк: https://forms.gle/KDJmMdiAZHChmsrC7.

Крайният срок за регистрация е 20.11.2020 г.

Представители на фирмите от двете страни ще имат възможност да разменят информация и да осъществят преки контакти помежду си. Очаква се участието на представители на тунизийски компании от следните сектори: хранително-вкусова промишленост и производство на напитки, селско стопанство, текстилна промишленост, машиностроене, електроника, енергетика, ИКТ, научно-изследователска дейност. Предвижда се и включването на представители от сектора на правно-консултантските услуги, финансови институции и др.

Повече информация: https://www.sme.government.bg/?p=52410

Свързани статии
Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Зов до бургаските предприятия: Кандидатствайте за енергийна ефективност в сградите си Министърът на иновациите: Ще подкрепим бизнеса с 1,2 млрд. лв. до юни Водещи американски IT компании представиха възможности с местния бизнес Никола Стоянов оптимист за 2023, щяло да има рязък спад на инфлацията Нови отличия за бизнеса в Бургас Малки и средни бургаски предприятия могат да получат финансова помощ, ето как Учат бургаски бизнесмени как да завладяват външни пазари Българите спасили сезона по Южното Черноморие, летището със 70% ръст на полетите Мощен чуждестранен инвеститор строи предприятие в Бургас (Снимки)
Тагове
бизнес форум икономика
Коментари

Още от последните новини