Областният управител Мария Нейкова: Нужни са информационна кампания и обучение за машинното гласуване

Областният управител Мария Нейкова: Нужни са информационна кампания и обучение за машинното гласуване - E-Burgas.com

Активна информационна кампания относно машинния вот и качествено обучение на членовете на секционни комисии поиска областният управител проф.д.н.Мария Нейкова.

„Областна администрация Бургас е осигурила всичко необходимо за работата на Районна избирателна комисия. В рамките на правомощията ни ще съдействаме изцяло и активно за провеждане на прозрачни избори. За целта трябва да се обърне изключително внимание на обучението на секционните комисии. Хората в тях трябва да имат спокойствието, че са добре информирани.“ – коментира Нейкова.

Тя и председателят на Районна избирателна комисия – Бургас Михаил Хаджиянев се срещнаха с медиите, за да представят пред обществото основните направления в работата на двете институции.

Районна избирателна комисия-Бургас вече заседава. Работното й помещение  е в сградата на Областна администрация. Дежурствата на членовете на РИК са от 9 до 17 ч. без почивен ден. Актуална информация за политическите субекти и гражданите ще бъде публикувана ежедневно на интернет страницата на комисията www.rik02.cik.bg, тел: 056 894172.

Свързани статии
Областните управители започват подготовка за изборите Инспектират нововъведените мерки на опасния път в Айтос Кирил Петков за Хазарта: Тази работа с промяната става с хора, които наистина ги е грижа! Последен ден за регистрация на кандидатите за президент Лозан Панов: ДПС играе на изборите с двама, трима играчи Мустафа Карадайъ ще е кандидат за президент от ДПС "Демократична България" твърдо застава зад Лозан Панов за президент Проф. Герджиков: Не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани Петър Кънев отново ще води листата на БСП в Бургас ЦИК: Нужен е 50% вот за да бъде избран президент на първи тур
Тагове
избори цик мария нейкова
Коментари

Още от последните новини