Нов роман представя култовите места в Бургас и културата през 90-те

Нов роман представя култовите места в Бургас и културата през 90-те - E-Burgas.com

Антония Апостолова, със съдействието на Община Бургас, представя своя изцяло бургаски роман "Нас, които ни няма", в който Бургас е главен герой. Една книга за младежката култура на 90-те в любимия на всички град, с неговите култови места, улици, кръчми, с музиката, поезията, чешитите му. Роман за хората от Дупките, от Английската и другите гимназии. История, която ни връща и във времето на предишните поколения през 70-те и 80-те. Разказ за голямата любов на шестнайсет, но и обяснение в любов към самия Бургас. Внимание, вие или ваши близки може да се окажете прототипи на героите!

Представянето на романа ще се състои на 27 септември от 18:00 ч. в Център за съвременно изкуство и библиотека.

Модератор: Румяна Емануилиду

С подкрепата на: Община Бургас, Регионална библиотека "Пейо Яворов", Бургаска писателска общност и издателство "Жанет 45".

Свързани статии
15-годишна поетеса представя първата си книга в Казиното "С книга на плажа" продължава и днес с богата програма и срещи с автори Юристът Златина Георгиева ще ни потопи в спиралите на времето с дебютен роман Митко Иванов представя книга за бургаския жаргон в новата библиотека Мира Добрева представя ученика по живеене "Столетниците - благословия или орисия" в Бургас Събират в книга най-красивите кътчета по Черноморието Литературната изповед "Моят Шабат" ще бъде представена на 19 април в новата библиотека Теодора Ирикова пристига от Бремен, за да представи криминалния си роман в любимия Бургас Представят нова книга, посветена на Поморие, на празника на града „Книга за баба и дядо“ - новата инициатива в Бургас
Тагове
роман книга
Коментари

Още от последните новини