Нов паркинг в „Славейков“ искат жители на комплекса

Нов паркинг в „Славейков“ искат жители на комплекса - E-Burgas.com

Жители на бургаския ж.к. „Славейков“ са изпратили предложение до общински съветници кален терен да се превърне официално в паркинг. Става въпрос в района на магазин „Билла“, между блоковете 71 и 15, където и сега паркират автомобили, но мястото е потънало в кал.

Там, както почти навсякъде в Бургас, паркирането се е превърнало в кошмар и местните са намерили решение, което е входирано в Общинския съвет от групата на НФСБ. Те настояват в новия бюджет за следващата година да бъдат гласувани средства за изграждането на паркинг.

„Смятаме, че така хората ще са доволни, ще има повече паркоместа, ще е чисто, подредено и осветено. При изграждане на паркинга е наложително да се предприемат мерки за запазване на съществуващата едра дървесна растителност“, казват съветниците Боян Дяков и Милен Ненчев.

Предложението им ще бъде разгледано и гласувано на следващото заседание на Общинския съвет в Бургас.

Свързани статии
Георги Дракалиев: Фалшива новина е, че община Бургас се готви да разреши разрушаването на част от историческия център Тръгна и онлайн подписка против подземния паркинг до хотел "България" Ето причините, които накараха бургазлии да организират подписка срещу нов паркинг Бургаската общественост ще проведе ново обсъждане за скандалния казус с паркинга Атакуваха с фалшиви гласове анкетата на e-Burgas за подземния паркинг до хотел „България“ Димитър Найденов: Канят се да разрушат част от историческия център на Бургас В Бургас тръгва подписка срещу изграждането на подземен паркинг Цензурирано ли беше онлайн обсъждането за подземния паркинг в Бургас? Искате ли подземен паркинг под градинката на хотел "България"? (анкета) Новият шеф на хотел "България" ще решава проблема с паркирането за своя сметка
Тагове
паркинг славейков
Коментари

Още от последните новини