Николай Хаджигенов хареса Кирил Петков за премиер

Николай Хаджигенов хареса Кирил Петков за премиер - E-Burgas.com

Един от лидерите на "Изправи се БГ! Ние идваме" Николай Хаджигенов направи първи коментар за изборните резултати от паралелното преброяване на социологическите агенции, според които партията му е извън парламента.

"Загубихме битка, но войната продължава. Българите обичаме по-лесния път, обичаме асфалтови магистрали от край до край. Бойко ако беше построил магистрали, а ако не беше крал от магистрали, все още щеше да е на власт. Едната причина е партията на промяната. Да се качиш на коня, който е най-напред, това обичаме българите. Поздравления за "Продължаваме промяната". Промяната трябва да продължи. Великолепно чувство имам към тях. Искрено се надявах да са първи, защото войната продължава. За нов кабинет - без БСП няма как да минат нещата. Трябва да добавим още Демокатична България задължително, както и Има такъв народ. Възраждане не идват на наше място. Те си имат свое място, което няма нищо общо с нашето. Кирил Петков е добър вариант за премиер. Има такъв народ днес показаха, че помъдряват", каза Хаджигенов пред "Нова телевизия".

Свързани статии
Отново ден за размисъл При 42.85% обработени протоколи: ПП - 25.97%, ГЕРБ - 21.42%, Бургас на път да проспи изборния ден, гласовете за президент повече от тези за НС Борисов гласувал за промяна на промяната Малко Търново, Приморско и Царево най-активни на вота в Бургаско 550 образувани преписки за изборни нарушения Ден за рзмисъл е, в сила са някои ограничения МВР извършва спешна проверка на новопоявилите се машини Лозан Панов заподозря предателство от страна на "Демократична България" Премиерът призова за активно гласуване в неделя
Тагове
избори
Коментари

Още от последните новини