Николай Хаджигенов хареса Кирил Петков за премиер

Николай Хаджигенов хареса Кирил Петков за премиер - E-Burgas.com

Един от лидерите на "Изправи се БГ! Ние идваме" Николай Хаджигенов направи първи коментар за изборните резултати от паралелното преброяване на социологическите агенции, според които партията му е извън парламента.

"Загубихме битка, но войната продължава. Българите обичаме по-лесния път, обичаме асфалтови магистрали от край до край. Бойко ако беше построил магистрали, а ако не беше крал от магистрали, все още щеше да е на власт. Едната причина е партията на промяната. Да се качиш на коня, който е най-напред, това обичаме българите. Поздравления за "Продължаваме промяната". Промяната трябва да продължи. Великолепно чувство имам към тях. Искрено се надявах да са първи, защото войната продължава. За нов кабинет - без БСП няма как да минат нещата. Трябва да добавим още Демокатична България задължително, както и Има такъв народ. Възраждане не идват на наше място. Те си имат свое място, което няма нищо общо с нашето. Кирил Петков е добър вариант за премиер. Има такъв народ днес показаха, че помъдряват", каза Хаджигенов пред "Нова телевизия".

Свързани статии
Официално: В 48-ото Народно събрание влизат 7 партии Ден за размисъл преди изборите утре Ясен е графикът за обучения на СИК в Бургас СИК посочи местата за гласуване на хората с увреждания в Бургаско Демонстрации как се гласува с машина започват на ключови места в Бургас Започна пробното гласуване, 400 машини вече са из страната Българите зад граница с все по-слаб интерес към изборите МВР пусна телефонна линия за сигнали, свързани с изборите "Закрила на детето" към политиците: Винмавайте с правата на децата по време на кампаниите си Започна предизборната кампания
Тагове
избори
Коментари

Още от последните новини