Ники Николов със специално обръщение към феновете на „Нефтохимик“, ето какво каза за тях

Ники Николов със специално обръщение към феновете на „Нефтохимик“, ето какво каза за тях - E-Burgas.com

Един от основните герои за „Нефтохимик“, който безапелационно извоюва  шампионската титла в мъжкото волейболно първенство изказа най-сърдечни благодарности за публиката, която подкрепи тима в най-тежките му мачове и по-специално към агитката на „шейховете“, която лично го накарала да се почувства специален.

„Емоцията е нещо, което никога няма с какво да го замениш. Аз много обичам да съм първи и винаги затова се боря. Обичам да съм на върха, защото по този начин другите се мерят с теб, а не ти с тях. Затова се радвам, че като отбор, сме показали нещо повече от всички останали в първенството. Направихме го с помощта на бургаската публика, видяхме една претъпкана зала „Младост“. Искам специално да благодаря и на онази група, която дойде да ни подкрепя и в Монтана, а в Бургас направи задачата ни много по-лесна. Тези момчета създават неповторима емоция, която трябва да си на терена, за да можеш да я изпиташ. Дори сега като се сещам и настръхвам“, сподели шампионът, който за втори път печели първенството с отбора на „Нефтохимик“.   

Какъв е централният блокировач в живота, калил ли е характера му престоят в чужбина и трудно ли се избира „Мисис Бургас“ прочетете утре в специалното му интервю.

Коментари

Още от последните новини