Несебър проведе кампания за събиране на стари електроуреди

Несебър проведе кампания за събиране на стари електроуреди - E-Burgas.com

Община Несебър проведе поредната есенна кампания за разделно събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване и негодни за употреба батерии и акумулатори в населените места на територията си.

Благодарение на инициативността на гражданите, в обявените пунктове се събраха  9 кг. негодни за употреба батерии, около 248 бр. информационно, телекомуникационно оборудване и потребителски уреди (хладилници, перални, монитори, телефонни апарати, компютри, прожектори, ел. печки, телевизори и др.).

Най-голяма активност беше отчетена в гр. Несебър, гр. Свети Влас и гр. Обзор.

Свързани статии
Без санкции и наказания за върната COVID пациентка в БургасХандбалистите от Несебър оглавиха "Б" група след победи в БургасРазследват инцидент с негодна храна в училище в РавдаЛинейка обедини общините Несебър и Бяла Баскетболистите на Несебър записаха втора победа в баскетболното първенствоУченици от Несебър посветиха седмица на Народните будители В Несебър започват да раздават помощи по европейска програма Смърт прекратила строителството на новия стадион в Свети ВласВелосипедист с 0.20 промила пострада в инцидент с пикап в НесебърВ Несебър засилиха контрола върху спазването на Ковид мерките
Тагове
несебър
Коментари

Още от последните новини