Нефтохимик 2010 се изправя срещу Добруджа без трима със здравословни проблеми

Нефтохимик 2010 се изправя срещу Добруджа без трима със здравословни проблеми - E-Burgas.com

В 16-ия кръг от Суперволей лигата при мъжете бургаските отбори гостуват. "Нефтохимик 2010" играе днес в Добрич срещу местния "Добруджа". Този двубой е от 18:30 часа и ще бъде излъчен пряко в ефира на „Диема Спорт“ 2.

Треньорът на нашите Николай Желязков ще реди състав без трима състезатели със здравословни проблеми. Отпадат диагоналът Николай Учиков, централният блокировач Николай Колев и младият посрещач Тодор Димитров.

Във временното класиране "Нефтохимик 2010" заема трето място с 35 точки - 12 победи и 3 загуби. "Добруджа" е на 10-то място с 19 точки - 6 победи и 9 загуби.

Вторият бургаски отбор в родния волейболен елит "Дея спорт" утре, събота, гостува в Стара Загора на "Берое". Двубоят е от 17:00 часа.

"Дея спорт" е седми в класирането с 10 победи, 5 загуби и 29 точки. "Берое" е на 15-та позиция с 2 победи, 13 загуби и актив от 5 точки.

Свързани статии
"Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Високо напрежение в "Дея Спорт", старши треньорът Венцислав Симеонов напусна тренировката "Дея спорт" продължава в Чалъндж къп срещу "Олимпиакос" "Дея Волей" е на 2 гейма от 1/8 финал в Чалъндж къп Безплатен вход и много наградаи за мегадербито "Дея" - "Хебър" Волейболният "Дея Спорт" дебютира в евротурнирите в Лас Палмас Нефтохимик отпразнува 60 години от създаването си Шест водещи хандбални отбора идват в Бургас на турнира в памет на Тодор Хънков Намалиха отборите във волейболното първенство, "Нефтохимик" и "Дея" ще се борят за върха Николай Желязков вече е треньор на Левски
Тагове
волейбол нефтохимик
Коментари

Още от последните новини