Напредва ремонтът по "Транспортна", половината улица вече е с нов асфалт

Напредва ремонтът по

Преасфалтиран и с обновени тротоари е участъкът от "Транспортна", разположен от кръговото кръстовище при общежитията на държавния университет "Проф. д-р Асен Златаров" до кръстовището при мол "Плаза". Но строителните дейности продължават по останалата дължина на улицата, като под земята има още стари тръби за подмяна от ВиК.

От утре ще бъде спряно или затруднено движението на други две локации.

Продължават ремонтните дейности по "Булаир". От 6 до 16 април ще бъде затворено западното платно на улицата. Движението на автомобили ще се осъществява двупосочно в източното платно. За обслужване на пътниците автобусите ще спират в активната лента за движение, близо до съществуващата спирка. Съобразявайте се със сигнализацията на пътя и шофирайте внимателно!

Продължава подмяната на водопроводната мрежа по ул. "Цариградска". В периода от 6 до 24 април и там ще се въведе временна реорганизация на движението. Освен участъка от ул. "Цар Калоян" до ул. "Ивайло", ще бъде затворено и кръстовището ул. "Цариградска" - ул. "Ивайло".

Днес полагат и горния втори слой нов асфалт върху пътното платно на бул. "Стефан Стамболов" от страната на УМБАЛ.

Община Бургас се извинява за причиненото временно неудобство. Шофирайте внимателно!

Свързани статии
Нов паркинг облекчава трафика в "Изгрев", строят и зона за отдих (Снимки) Представиха нов стратегически суперпроект в Созопол (Снимки) Новият шеф на АПИ: Има нарушения в ремонтите на "Тракия" и "Марица" Ремонтират барбекюта и тротоари в общината (Снимки) Градинката около блок в "Изгрев" придобива "европейски" вид, правят и паркинг Асансьори ще заработят на няколко бургаски подлеза (Снимки) Ремонти на "Тракия" затрудняват влизането в столицата Напредва изграждането на Северния обход на Бургас, вижте откъде ще минава трасето (снимки) Спират движението между "Патриарх Евтимий" и "Шейново" за две седмици заради ремонти Ден след гласуването на бюджета: Започна реализирането му в "Изгрев" и "Славейков" (Снимки)
Тагове
ремонти инфраструктура
Коментари

Още от последните новини