Напредва ремонтът по "Транспортна", половината улица вече е с нов асфалт

Напредва ремонтът по

Преасфалтиран и с обновени тротоари е участъкът от "Транспортна", разположен от кръговото кръстовище при общежитията на държавния университет "Проф. д-р Асен Златаров" до кръстовището при мол "Плаза". Но строителните дейности продължават по останалата дължина на улицата, като под земята има още стари тръби за подмяна от ВиК.

От утре ще бъде спряно или затруднено движението на други две локации.

Продължават ремонтните дейности по "Булаир". От 6 до 16 април ще бъде затворено западното платно на улицата. Движението на автомобили ще се осъществява двупосочно в източното платно. За обслужване на пътниците автобусите ще спират в активната лента за движение, близо до съществуващата спирка. Съобразявайте се със сигнализацията на пътя и шофирайте внимателно!

Продължава подмяната на водопроводната мрежа по ул. "Цариградска". В периода от 6 до 24 април и там ще се въведе временна реорганизация на движението. Освен участъка от ул. "Цар Калоян" до ул. "Ивайло", ще бъде затворено и кръстовището ул. "Цариградска" - ул. "Ивайло".

Днес полагат и горния втори слой нов асфалт върху пътното платно на бул. "Стефан Стамболов" от страната на УМБАЛ.

Община Бургас се извинява за причиненото временно неудобство. Шофирайте внимателно!

Свързани статии
Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти Продължават ВиК-ремонтите в центъра, временно спират движението по ул. "Търговска" Затварят част от центъра в Бургас заради дейности на ВиК Бургазлии се включиха с идеи за благоустрояването в района на ул. "Оборище" (Снимки) Инфраструктурните проекти приоритет в новия бюджет Монтират модерни USB-пейки в Бургас (Снимки) Почистват шахтите при надлеза на СОМАТ, променят движението на 7 декември Предлагат бюджет от 1,5 млрд. лв. за ремонт и строителство на пътища за 2022 Кърпят дупките в Бургас преди началото на зимния сезон Млади бургазлии с идея за терена под стария кожен диспансер (Снимки)
Тагове
ремонти инфраструктура
Коментари

Още от последните новини