Напредва ремонтът по "Транспортна", половината улица вече е с нов асфалт

Напредва ремонтът по

Преасфалтиран и с обновени тротоари е участъкът от "Транспортна", разположен от кръговото кръстовище при общежитията на държавния университет "Проф. д-р Асен Златаров" до кръстовището при мол "Плаза". Но строителните дейности продължават по останалата дължина на улицата, като под земята има още стари тръби за подмяна от ВиК.

От утре ще бъде спряно или затруднено движението на други две локации.

Продължават ремонтните дейности по "Булаир". От 6 до 16 април ще бъде затворено западното платно на улицата. Движението на автомобили ще се осъществява двупосочно в източното платно. За обслужване на пътниците автобусите ще спират в активната лента за движение, близо до съществуващата спирка. Съобразявайте се със сигнализацията на пътя и шофирайте внимателно!

Продължава подмяната на водопроводната мрежа по ул. "Цариградска". В периода от 6 до 24 април и там ще се въведе временна реорганизация на движението. Освен участъка от ул. "Цар Калоян" до ул. "Ивайло", ще бъде затворено и кръстовището ул. "Цариградска" - ул. "Ивайло".

Днес полагат и горния втори слой нов асфалт върху пътното платно на бул. "Стефан Стамболов" от страната на УМБАЛ.

Община Бургас се извинява за причиненото временно неудобство. Шофирайте внимателно!

Свързани статии
Ден след гласуването на бюджета: Започна реализирането му в "Изгрев" и "Славейков" (Снимки) "Риба, ама цаца! - Цаца, ама риба!" или какво ще четем по бургаските пейки лятото Планът за Интегрирано развитие на Бургас ще бъде представен на обществено обсъждане АПИ започва ремонт на 11,5 км за 13,4 млн. лв. между Сливен и Ямбол След общественото обсъждане в Банево: Градят инфраструктура около квартала Нови промени в градския транспорт от понеделник АПИ: Не ремонтираме здрави пътища Продължават ремонтите по АМ Тракия Нови ремонти на магистрала "Тракия" ни очакват след лятото Строителството на новия път от и за Меден рудник започва най-рано догодина (снимки)
Тагове
ремонти инфраструктура
Коментари

Още от последните новини