На бляскава церемония избраха новата Мисис Бургас 2020 (галерия)

На бляскава церемония избраха новата Мисис Бургас 2020 (галерия)  - E-Burgas.com

В навечерието на християнския празник "Свети мъченици Вяра, Надежда, Любов и тяхната майка София", Бургас се сдоби с петата по ред най-красива омъжена жена.

За новата първа на морския град бе провъзгласена  София Мазуренко, а нейни подгласнички станаха Мария Вълчева и Десислава Тишева, като последната получи и приза за "Лице на Публиката". Всички участнички в конкурса си тръгнала с подаръци от "РЕФАН", "Christian of Roma" и компания "Ашкън лайф", а още 25 ленти със специални награди бяха раздадени от спонсори и партньори на звездното събитие.

Претендентките за короната дефилираха в три тура – с бизнес колекцията   за сезон есен-зима 2020/2021 на марката ДИКА, с "Casual" серията отново на същия известен моден бранд и с официалните тоалети на Мария Диомова и модна къща "Диома". За завършената бляскава визия на участничките се погрижиха от бижутерийни магазини "Кустеви"- официални представители на марката "Роберто браво".

Домакин на грандиозното светско събитие бе Новооткрития Международен Конгресен Център в Бургас , а за приказната атмосфера в залата се погрижиха професионалния екип на  Сватбен център Брилянтин. Като програма организаторите бяха заложили на ефектно ревю с най-новата колекция на бранда Sherri Hill, а в ролята на модели влязоха бившите носителки на титлата Мисис Бургас през годините и техните подгласнички. Със зашеметяващи танци разчупиха атмосферата танцьорите от КСТ Бургас 1975 Теодора Мудева и Коста Грунов, а черешка на тортата бе изпълнението на красивото сопрано Веселина Тодорова. 

Още с пристигането си гостите на конкурса имаха възможност да се запознаят с две от иконите в автомобилния свят и по-точно емблематичните джипове с марки RAM 1500 и Dodge Durango, представени oт IND Commerce.

Водещи на конкурса Мисис Бургас 2020 бяха Анна Добрева и Мариян Иванов.

Събитието премина с благотворителна кампания в подкрепа на фондация "Искам бебе" и подкрепата на Медицински лаборатории „ЛИНА".

За изтънчения вкус на гостите в събитието се погрижиха от „Утопия Форест", а вината бяха осигурени от винарска изба Едоардо Миролио.

За визиите на участничките в  събитието се погрижиха Рени Радева, Димитър Мавродиев, както и екипа на салон Каталог Таня Пумпалова и Али Осман.

Специална награда от единствения по рода си замък в България – замъкът "Влюбен във вятъра" в село Равадиново, получи подарък полускъпоценен камък от оникс, както и възможност да участва в кастинга към предстоящите снимки на холивудски филм , който ще се снима там.

Галерия
Коментари

Още от последните новини