Музикалното училище в Бургас представя: Поетичния спектакъл „ТЯ...”

Музикалното училище в Бургас представя: Поетичния спектакъл „ТЯ...” - E-Burgas.com

Калейдоскоп от красота и нежност, вдъхновен от жената ,така многолика и тайнствена, ви очаква тази вечер  в музикално –поетичния спектакъл „ТЯ...”.

Изцяло мъжки състав ще се качи на 8 март на сцената на Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” от където ще прозвучат най- красивите, вдъхновяващи и въздействащи текстове писани за Нея. Зрителите ще се потопят в магията на стиховете на Христо Фотев, Евтим Евтимов, Давид Овадия и Дамян Дамянов в които истинската жена е съчетание на нежност, чувственост, красота и страст.Тя е огън и емоция, блян и муза, силна в своята крехкост и прекрасна в своята уникалност. Красивите думи писани от българските поети ще бъдат съчетани и с вечната музика , която е посветена на Нея.

С любов и преклонение, с намигване и признание във вечерта посветена на нежната половина на човечеството участие ще вземат актьорите Христо Хр. Симеонов и Теодор Каракачанов. Към  тях ще се присъединят Симеон Минчев – китара, Александър Петров – цигулка, Иво Василев – тромпет и Станислав Сталев  - поп и джаз пеене.

Концертът може да  бъде гледан и на живо в социалната мрежа, в официалната страница на училището във Фейсбук. 

 Тя... Жената на която се възхищаваме! Тази вечер в Концертната зала на Музикалното училище от 18 часа, вход свободен.

 

Коментари

Още от последните новини