Мощно земетресение в Гърция, усети се и в Бургас

Мощно земетресение в Гърция, усети се и в Бургас - E-Burgas.com

Много силен трус с магнитуд по последни данни 7 по Рихтер разлюля част от Гърция. Трусът се е усетил и в Бургас , главно в комплекс "Лазур" и ЦГЧ.  Земетресението е станало малко преди 14:00 ч. край Додеканеските острови, било е с дълбочина 10 км., усетено е и в столицата.

Няколко минути след първоначалния е регистриран и вторичен трус със сила 4,1 по Рихтер. Земетресението е усетено много силно в цяла Гърция и в Западна и Южна Турция.  Засега няма информация за жертви, щети и разрушения. 

Свързани статии
Ето какви са спешните нужди за пострадалите граждани на Турция Намериха тялото на издирвания българин в Искендерун Отворен е втори пункт за дарения за пострадалите в Турция и Сирия Сеизмолог: Никой не може да предсказва земетресения Хиляди турци прекараха нощта в палатки при -5 градуса Изпращаме два Спартана и спасителни екипи в Турция, загиналите са над 500 МнВР: Няма данни за пострадали българи в Турция Силно земетресение в Турция разлюля и България Трус в Македония се усети и у нас 4,7 по рихтер разстърси Гърция в района на Крит
Тагове
земетресение
Коментари

Още от последните новини