Селски тарикат изсипа 100 стари гуми в "Меден рудник", деца си направиха крепост (снимки)

Селски тарикат изсипа 100 стари гуми в

Днес екоинспекцията на Община Бургас реагира на сигнал, подаден от жители на „Меден рудник“. Недалеч от бл. 93 и 94 те установиха около 100 броя стари автомобилни гуми, вероятно изсипани наведнъж с камион. Още днес те ще бъдат извозени от тази територия.

Ако се чудите кой ги е подредил, сторили са го деца от двата блока, за да си направят нещо като крепост. Но пък така ще е по-лесно на почистващия екип, който ще дойде да ги прибере.

Помагайте със сигнали на Общината, за да може да бъдат установени и глобени извършителите на подобни деяния! Правете снимки, записвайте номерата на автомобили и камиони, от които се изхвърлят отпадъците!

Търсете екоинспекторите на тел. 056 82 66 59.

Галерия
Свързани статии
Водните ресурси в борбата с климатичните промени Божана Славкова: Младите хора у нас следват мотото „Правя това, което ми кажат да направя“, но това не води до никъде Престъпления срещу климата – политици, граждани, правосъдие Само електрически автомобили в ЕС след 2035 г. - постижима или непостижима цел? „Застъпници за природата“ Близо 300 тона боклук събрани в област Бургас за "Да изчистим България заедно" Едва 4% от българите искат депутатите да се борят с климатичните промени Срещу България има две наказателни производства заради мръсния въздух Експерти от РИОСВ провериха сигнал за мъртва риба в река Ахелой Как да направим специалните събития екологични?
Тагове
екология
Коментари

Още от последните новини