Местят КПП-то на Крайморие след квартала

Местят КПП-то на Крайморие след квартала - E-Burgas.com
Това КПП ще бъде преместено след бургаския квартал

Пропусквателният режим и големият брой полицаи на терен намалили престъпленията в областта

Жителите на бургаския квартал Крайморие от тази вечер няма да попадат в обхвата на сегашното КПП, което ще бъде преместено след квартала. Това заяви бургаският кмет Димитър Николов.

Ново такова ще бъде поставено, което ще подсигури подхода от страна на село Маринка.

Междувременно шефът на бургаската полиция ст. комисар Радослав Сотиров разкри, че на територията на Бургас има значителен спад на престъпленията. Той уточни, че това се дължи на завардените пропусквателни точки, както и големият брой полицаи на терен заради коронавируса.

„Контролът върху лицата под карантина ще бъде засилен дори и през уикенда. Въпреки хубавото време молбата ми е всички са си останат по домовете“, заяви директорът на ОДМВР-Бургас.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
коронавирус Бургас трафик
Коментари

Още от последните новини