Масово посегателство срещу коли в Бургас

Масово посегателство срещу коли в Бургас - E-Burgas.com

Неизвестни все още вандали вече няколко седмици посягат на автомобили в различни точки на Бургас. За това ни сигнализираха зрители предаде "Нова". Собствениците откривали паркираните си коли с надраскани с метален предмет врати и брони. Всички потърпевши твърдят,че са паркирали според правилата и  не са отнемали възможността на друг шофьор да потегли. Подали са сигнали и в полицията.

“Автомобилът ми беше паркиран в петък на улицата между две други коли в интервала между 12 и 17 часа. Това е посред бял ден и не пречеше на никого. Когато видях, че е надраскан, подадох сигнал до застрахователя и полицията. По-късно разбрах, че не съм единственият пострадал”, разказва Николай Петров, един от потърпевшите .

Друг пострадал също се оплака от посегателство срещу автомобила си. „Паркирам редовно в квартала си и никога до сега не съм имал подобни проблеми”, споделя той. По думите на потърпевшите вероятно вандалът е човек от квартала. 

Те не могат да си обяснят случващото се при наличието на множество камери в града. От полицията в Бургас заявиха, че по случая работи Първо районно управление в града. Разпитани са всички потърпевши и са иззети записите от камерите. Засилено е и присъствието на партрулни коли особено в тъмната част на денонощието. 

Коментари

Още от последните новини