Мъж със съмнение за коронавирус е приет в Инфекциозното тази сутрин

Мъж със съмнение за коронавирус е приет в Инфекциозното тази сутрин - E-Burgas.com

Тази сутрин в Инфекциозното отделение на Бургаската болница е приет нов пациент със симптоматика на коронавирусна инфекция. Взета му е проба за изследване, резултатите от която ще бъдат съобщени по-късно. Това заяви д-р Бойко Миразчийски от кризисния щаб.

„Състоянието на останалите четирима настанени е много добро. На двама от тях днес ще бъде направена първа, а утре втора проба за наличие на коронавирусна инфекция. Ако двете проби са отрицателни, те ще бъдат изписани“, добави управителят на УМБАЛ-Бургас.

Състоянието на единия от лекарите, който вчера имаше симптоми на заболяване и повишена температура, днес също е много добро.

Свързани статии
Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец
Тагове
коронавирус Бургас
Коментари

Още от последните новини