Крадла на пазарска чанта в Бургас остава в ареста

Крадла на пазарска чанта в Бургас остава в ареста - E-Burgas.com

По искане на бургаската прокуратура бе наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Айтен М. Тя е обвинена за това, че откраднала  черна памучна пазарска чанта с портфейл със сумата от 320 лева, банкова карта, лична карта, ключове и др.

Преди около две седмици тя издърпала чантата от ръцете на жена, която си вървяла по улицата в Бургас.

Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че Айтен е извършила престъплението, в което е обвинена. Представителят на държаното обвинение категоричен, че тя би могла да се укрие или да извърши ново престъпление.

Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемата. Тя има право да обжалва.

Свързани статии
Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Четирима нови съдии встъпиха в длъжност в Районен съд - Бургас Внучка обра баба си в руенско село Осъдиха мъж, опитал да подкупи полицай, на 3-годишен изпитателен срок Бургаският съд отказа да екстрадира руски гражданин Прокуратурата повдигна обвинения на трима сирийци за фаталната катастрофа Съдът безкомпромисен към развратника Милко от "Славейков" Затвор за опасен бургаски измамник, отнел над 6 бона от пенсионери
Тагове
кражба съд прокуратура
Коментари

Още от последните новини