Кметът Димитър Николов с поздрав за Гергьовден

Кметът Димитър Николов с поздрав за Гергьовден - E-Burgas.com

Кметът Димитър Николов отправя поздрав към всички именици, военнослужещи, ветерани и бургазлии по повод Деня на храбростта и празник на Българската армия - Гергьовден.

"Уважаеми военнослужещи, ветерани, именици, скъпи съграждани,

Щастлив съм да Ви поздравя по повод 6 май - Гергьовден.

Днес, освен светлия християнски празник, отбелязваме и Деня на храбростта и празник на Българската армия.

На днешната дата отдаваме заслуженото признание и почит на българските воини, защитавали с честта и живота си свободата на България и правото й да бъде независима държава. Това ни задължава да пазим техните завети и да възпитаваме нашите наследници в родолюбие.

Нека този светъл празник да донесе във всеки дом здраве и благоденствие. В душите и сърцата ни да има повече милосърдие, обич и човечност.

Пожелавам на българските военнослужещи да са здрави и с гордост да изпълняват своя дълг към Родината.

Нека всички, които празнуват днес своя имен ден, да бъдат честити и с гордост да носят името си.

Нека свети Георги да продължава да закриля нас и любимия ни Бургас.

 

Честит празник!"

Свързани статии
Кметът на Бургас: Няма паника в училищата, сигурно ще има и още случаи Недялко Йорданов поздрави бургазлии с любимо стихотворение (Видео) Димитър Николов се застъпи за протестиращите, потегля с Христо Иванов към Росенец Димитър Николов: Поисках от МВР да пуснат протестиращите в Росенец Започва реалното планиране на новата детска болница в Бургас Ученици от Строителната гимназия се включват в честванията на 24 май с видеопоздрав Димитър Николов честити празника на медицинските сестри: Бъдете все така отговорини в мисията си! Кметът поздрави бургазлии в Деня на Европа: Бъдете горди, че нашият град е врата към света! Кметът на Созопол Тихомир Янакиев благодари на военните и честити на имениците Онлайн дискотека за празника на Поморие
Тагове
Гергьовден Димитър Николов поздрав
Коментари

Още от последните новини