Кметът Димитър Николов с поздрав за Гергьовден

Кметът Димитър Николов с поздрав за Гергьовден - E-Burgas.com

Кметът Димитър Николов отправя поздрав към всички именици, военнослужещи, ветерани и бургазлии по повод Деня на храбростта и празник на Българската армия - Гергьовден.

"Уважаеми военнослужещи, ветерани, именици, скъпи съграждани,

Щастлив съм да Ви поздравя по повод 6 май - Гергьовден.

Днес, освен светлия християнски празник, отбелязваме и Деня на храбростта и празник на Българската армия.

На днешната дата отдаваме заслуженото признание и почит на българските воини, защитавали с честта и живота си свободата на България и правото й да бъде независима държава. Това ни задължава да пазим техните завети и да възпитаваме нашите наследници в родолюбие.

Нека този светъл празник да донесе във всеки дом здраве и благоденствие. В душите и сърцата ни да има повече милосърдие, обич и човечност.

Пожелавам на българските военнослужещи да са здрави и с гордост да изпълняват своя дълг към Родината.

Нека всички, които празнуват днес своя имен ден, да бъдат честити и с гордост да носят името си.

Нека свети Георги да продължава да закриля нас и любимия ни Бургас.

 

Честит празник!"

Свързани статии
Кметът на Бургас Димитър Николов и активът на ГЕРБ протестираха на Алепу (Видео) Ето как Бургас ще отбележи Гергьовден в четвъртък Община Бургас направи първата стъпка към изграждането на детска болница Димитър Николов: Лазаровден и Цветница идват, за да ни дадат надежда Кметът Димитър Николов поздрави бургаските юристи Димитър Николов: Благодаря на всички, които подкрепиха бюджета, той осигурява стабилността на общината Кметът Димитър Николов: От 4 700 ваксинирани само седем души са прекарали ковид и то леко Кметът Димитър Николов: Бургазлии винаги ще са признателни на своите освободители! Димитър Николов: Системата за явно оповестяване доказа своята ефективност, ще я разширим Ученици от Поморие спретнаха трогателен видеопоздрав
Тагове
Гергьовден Димитър Николов поздрав
Коментари

Още от последните новини