Кметът Димитър Николов с поздрав за Гергьовден

Кметът Димитър Николов с поздрав за Гергьовден - E-Burgas.com

Кметът Димитър Николов отправя поздрав към всички именици, военнослужещи, ветерани и бургазлии по повод Деня на храбростта и празник на Българската армия - Гергьовден.

"Уважаеми военнослужещи, ветерани, именици, скъпи съграждани,

Щастлив съм да Ви поздравя по повод 6 май - Гергьовден.

Днес, освен светлия християнски празник, отбелязваме и Деня на храбростта и празник на Българската армия.

На днешната дата отдаваме заслуженото признание и почит на българските воини, защитавали с честта и живота си свободата на България и правото й да бъде независима държава. Това ни задължава да пазим техните завети и да възпитаваме нашите наследници в родолюбие.

Нека този светъл празник да донесе във всеки дом здраве и благоденствие. В душите и сърцата ни да има повече милосърдие, обич и човечност.

Пожелавам на българските военнослужещи да са здрави и с гордост да изпълняват своя дълг към Родината.

Нека всички, които празнуват днес своя имен ден, да бъдат честити и с гордост да носят името си.

Нека свети Георги да продължава да закриля нас и любимия ни Бургас.

 

Честит празник!"

Свързани статии
Бургас вече разполага с телемедицина (Снимки) Бургаският кмет Димитър Николов: 6 февруари винаги ще ни напомня да следваме вярната посока Димитър Николов с поздрав към бургазлии: Продължаваме да сме град с поглед към бъдещето Кметът Димитър Николов поздрави сърдечно бургаските учители Димитър Николов: Подвигът и саможертвата на Ботев винаги ще пазят своя ореол Кметът поздрави здравните специалисти по повод професионалния им празник Поморие отбеляза празника си с народна музика, добро настроение и добри новини (Снимки) Бургас празнува! (Снимки) Кметът Димитър Николов: Свеждаме глави пред героизма на хиляди български войници Гергьовден е! Отлбелязваме Деня на храбростта и българската армия
Тагове
Гергьовден Димитър Николов поздрав
Коментари

Още от последните новини