Кметът Димитър Николов посреща участничките в международния конкурс Мисис Планет 2022

Кметът Димитър Николов посреща участничките в международния конкурс Мисис Планет 2022 - E-Burgas.com

Кметът на община Бургас Димитър Николов ще посрещне участничките в международния конкурс Мисис Планет 2022 и ще им пожелае успех на предстоящите ревюта в Културния дом на НХК. Срещата между представителите общината, които са любезен домакин на събитието и красавиците ще се проведе утре от 10:00 часа в заседателната зала на община Бургас и ще бъде отворена за журналисти и гости.

Припомняме, че претендентките за короната с международен статус изкараха последната си седмица в България, където се радваха на богата програма по Южното Черноморие и имаха възможността да се запознаят с голяма част от българската култура. Както е известно основната цел на Мисис Планет е да промотира туристическите, културните, природните и историческите забележителности на държавата домакин.

Утре предстои и финалния етап на конкурса, който ще се проведе от 20:00 часа в Културния дом на НХК.

Двете българки, които ще се представят в различни възрастови категории по време на ревютата, са носителки на титлите Мисис Бургас Планет и Мисис Бургас Юнивърсъл Кристина Стоянова и Валя Жекова.

Те ще дефилират в специални тоалети на родните дизайнери Стоян Радичев и Мария Диомова.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г Бургазлийката Татяна Ламбова, носителка на титлата Мисис Бургас 2023 г грабна короната на международния конкурс за красота Mrs. Planet Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност
Тагове
мис мисис конкрус мис бургас кралица
Коментари

Още от последните новини