Кметът Димитър Николов посреща участничките в международния конкурс Мисис Планет 2022

Кметът Димитър Николов посреща участничките в международния конкурс Мисис Планет 2022 - E-Burgas.com

Кметът на община Бургас Димитър Николов ще посрещне участничките в международния конкурс Мисис Планет 2022 и ще им пожелае успех на предстоящите ревюта в Културния дом на НХК. Срещата между представителите общината, които са любезен домакин на събитието и красавиците ще се проведе утре от 10:00 часа в заседателната зала на община Бургас и ще бъде отворена за журналисти и гости.

Припомняме, че претендентките за короната с международен статус изкараха последната си седмица в България, където се радваха на богата програма по Южното Черноморие и имаха възможността да се запознаят с голяма част от българската култура. Както е известно основната цел на Мисис Планет е да промотира туристическите, културните, природните и историческите забележителности на държавата домакин.

Утре предстои и финалния етап на конкурса, който ще се проведе от 20:00 часа в Културния дом на НХК.

Двете българки, които ще се представят в различни възрастови категории по време на ревютата, са носителки на титлите Мисис Бургас Планет и Мисис Бургас Юнивърсъл Кристина Стоянова и Валя Жекова.

Те ще дефилират в специални тоалети на родните дизайнери Стоян Радичев и Мария Диомова.

Свързани статии
Портретът на новия крал на Великобритания Чарлз III - откровен, сдръжан и недолюбван Краят на една епоха: Почина Кралица Елизабет II Сингапурка и мексиканка са новите победителки в международния конкурс Mrs. Planet 2022 (Снимки) Бургаска сватбена агенция представя линията на американска топ дизайнерка на „Мисис Планет 2022" За първи път Бургас ще е домакин на модни ревюта и голям международен конкурс в един ден Горещо лято по морето, Бургас ще е домакин на Mrs. Planet 2022 Фотосесията за Кралица на Бургас 2022 г дело на талантливи бургаски фотографи Ето кои красавици бяха отличени в бляскавата вечер на „Мисис Бургас“ (Снимки) Валерия Докузова е „Мисис Бургас 2022“ (Снимки) „Прайм естетик център“ се погрижи за красотата на претендентките за „Мисис Бургас 2022“
Тагове
мис мисис конкрус мис бургас кралица
Коментари

Още от последните новини