Кметът Димитър Николов посреща участничките в международния конкурс Мисис Планет 2022

Кметът Димитър Николов посреща участничките в международния конкурс Мисис Планет 2022 - E-Burgas.com

Кметът на община Бургас Димитър Николов ще посрещне участничките в международния конкурс Мисис Планет 2022 и ще им пожелае успех на предстоящите ревюта в Културния дом на НХК. Срещата между представителите общината, които са любезен домакин на събитието и красавиците ще се проведе утре от 10:00 часа в заседателната зала на община Бургас и ще бъде отворена за журналисти и гости.

Припомняме, че претендентките за короната с международен статус изкараха последната си седмица в България, където се радваха на богата програма по Южното Черноморие и имаха възможността да се запознаят с голяма част от българската култура. Както е известно основната цел на Мисис Планет е да промотира туристическите, културните, природните и историческите забележителности на държавата домакин.

Утре предстои и финалния етап на конкурса, който ще се проведе от 20:00 часа в Културния дом на НХК.

Двете българки, които ще се представят в различни възрастови категории по време на ревютата, са носителки на титлите Мисис Бургас Планет и Мисис Бургас Юнивърсъл Кристина Стоянова и Валя Жекова.

Те ще дефилират в специални тоалети на родните дизайнери Стоян Радичев и Мария Диомова.

Свързани статии
Русокосата красавица Зорница Петкова е новата Кралица на Бургас Атрактивно жури с обичани лица от малкия екран ще оценяват и избират претендентките в конкурса Кралица на Бургас 2023 г Четиринадесет красавици от Бургас ще се борят да грабнат короната в конкурса Кралица на Бургас 2023 Търси се новата Кралица на Бургас Започват кастингите за Кралица на Бургас Бизнес хотел България отново ще бъде домакин на конкурса за красота Мисис Бургас 2023 Звездно участие се включва в казуата на благотворителния бал на „Мисис Бургас" Валерия Докузова заблестя в уникална фотосесия снимана за благотворителния бал на Мисис Бургас Бал на Мисис Бургас обединява в кауза всички участнички от отминалите конкурси за красота в морския град Бъдеща психоложка е новата Мис Сливен (Снимки)
Тагове
мис мисис конкрус мис бургас кралица
Коментари

Още от последните новини