Каракачанов: Не ми харесва резултатът, явно не е била успешна коалиция

Каракачанов: Не ми харесва резултатът,  явно не е била успешна коалиция - E-Burgas.com

Не ми харесва резултатът, защото не е добър. Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Той беше лаконичен в коментара си за резултатите от днешния вот.

"Може би трябва да изчакаме официалните резултати. Току що излязоха резултатите, вие ме карате да правя анализи. Рано е да правим дълбоки анализи. Така, както е решил българският народ, така ще се развива държавата в следващите месеци и години", заяви Каракачанов.

Той призова за съставяне на стабилно правителство, избрано от парламента, което да направи бюджет и да гарантира доходите.

Свързани статии
Кои са най-богатите политици у нас? Играта продължава: ГЕРБ с мигновена контраатака срещу хода на Слави Христо Иванов: Очевидно Слави Трифонов не разчита на наша подкрепа, а на нечия друга БСП няма да подкрепи кабинета на ИТН, искат да правят свой Стари и нови лица: Запознайте се с министрите от проектокабинета "Василев" Слави Трифонов: "Има такъв народ" няма да се коалира с нито една партия "Демократична България" смаза ГЕРБ и ИТН в най-големия избирателен район Машините решили проблема с невалидните бюлетини ГЕРБ все пак взе битката за област Бургас, ДПС изпревари БСП Люта битка за всеки глас между ГЕРБ и ИТН за първото място в страната
Тагове
Избори 2021 ВМРО Български патриоти Красимир Каракачанов
Коментари

Още от последните новини