Как изглежда една ремонтирана улица в Бургас (Снимки)

Как изглежда една ремонтирана улица в Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

Приключва ремонтът на ул. „Шар планина“, която минава зад Военна болница. Движението по нея вече е пуснато. Остават съвсем дребни периферни довършителни работи и в оформените гнезда да се засадят млади жизнени дървета.

По-рано тази година ВиК подмени старите тръби по голяма част от ул. „Шар планина“. Впоследствие Общината изгради нови тротоари и положи асфалтова настилка. Подобрено е осветлението.

„Районът е атрактивен, поетапно променя облика си, като в новопостроените кооперации се заселват все повече млади семейства с деца. Затова тази година инвестирахме тук средства за подобряване на инфраструктурата.“, каза кметът Димитър Николов.

По улица „Шар планина“ се стига до новата детска градина „Морско конче“, която отвори врати в понеделник тази седмица.

Галерия
Свързани статии
Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Нова улица свързва бургаски предприятия с магистрала "Тракия" (Снимки) Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено
Тагове
ремонт улица
Коментари

Още от последните новини