Жена почина в магазин за хранителни стоки в Крайморие

Жена почина в магазин за хранителни стоки в Крайморие  - E-Burgas.com

Жена е починала в магазин за хранителни стоки в бургаския квартал Крайморие днес следобед. Починалата е на 49 години и не е жител на Крайморие. Тя се е строполила на земята вътре в магазина, пред погледа на правачи и клиенти. 

Веднага на място е бил изпратен екип на "Спешна помощ" и полицията, като по първоначална информация при пристигането на лекарския екип, жената вече е била починала.

 

Свързани статии
Втора автобусна линия ще вози до Крайморие през лятото Млад мъж почина на плажа в Крайморие Стотици се включиха в празника на Крайморие, кварталът прави огромна крачка с нов воден проект Крайморие загря за утрешния празник с волейболен турнир на плажа (Снимки) Тежка катастрофа затруднява движението след Крайморие в посока Созопол Бургас ще разширява плажовете си, проектант ще се бори с редукцията на пясъка Ето какви ще са ползите от новия ВиК проект в Бургас Подновяват строежа на велоалеята до Крайморие, ще строят и пасарелка до "Пода" Лодкостоянката в Крайморие ще приема събития Фотооко: Ранни плажуващи откриха сезона в Крайморие
Тагове
Крайморие
Коментари

Още от последните новини