Извънредно! Затварят областните градове, пътуваме с декларация от работодател

Извънредно! Затварят областните градове, пътуваме с декларация от работодател - E-Burgas.com
Кадърът е илюстративен

 КПП-та на всички входно- изходните артерии в областните градовет въвеждат от тази нощ в полунощ. Гражданите, които искат да пътуват трябва да разполагат с декларация от работодател на къде пътуват и с каква цел. Това стана ясно по време на брифинга в Министерски съвет. През пунктовете ще се пропуска преминаването на лица, в случай на неотложно пътуване, обосновано от доказана потребност от трудово естество, здравословни причини или завръщане на постоянния адрес. Това се удостоверява със сложебна бележка от работодателя, медицински документ или документ за самоличност.“, обясни министър Ананиев.

От 00:00 ч.  се преустановяват и посещенията на паркове, градски градини, спортни и детски площадки и съоръжения на открити и закрити обществени места. Забранява се възрастните хора над 60 години да посещават хранителните магазини и аптеки от 8:30 до 10:30 часа.

В 10 области в България вече има регистрирани случаи на заразени с коронавирус. 127 са потвърдените случаи на COVID- 19 у нас, трима са починалите, един е излекуван.

Свързани статии
Съобщение на Община Бургас ОБЩИНА БУРГАС З А П О В Е Д № 1569/23.05.2023 г. Съобщение от Община Бургас Съобщение от община Бургас Оцветяват сградата на общината в синьо в знак на съпричастност срещу рядка и коварна болест Съобщение от Община Бургас Съобщение от Община Бургас Предстои обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие на община Бургас 2021 - 2027 Община Бургас е сред финалистите в Transformative Cities за енергийна ефективност Център за млади таланти в Бургас обявява обучение по анимация
Тагове
Covid-19 горещи телефони община Бургас
Коментари

Още от последните новини