Исторически бюджет за Айтос, вдигат парите за спорта с 20 хил. лева

Исторически бюджет за Айтос, вдигат парите за спорта с 20 хил. лева - E-Burgas.com

Финансирането на спорта в община Айтос ще бъде увеличено с 20 хиляди лева и това е единствената корекция в бюджета на Айтос за 2021 година. Той бе приет с пълно мнозинство от Общинския съвет.

За новата финансова рамка на община Айтос гласуваха всички 28 общински съветници, присъстващи на редовното заседание. Пълното одобрение беше съпроводено с аплодисменти.

Единствената корекция във внесения от кмета Васил Едрев финансов проект, беше завишаване на средствата за спортните клубове с 20 000 лв. Предложението беше на общинския съветник Георги Янев. Янев настоя заложената субсидия от 110 000 лв за клубовете да бъде коригирана на 130 000 лв. Всички съветници одобриха предложението, важно развитието на спорта.

След кратки дебати и изразени позиции бе одобрен рекордния бюджет за 2021 г., който за първи път в най-новата история на Община Айтос, надхвърля 30 млн.лв.

Свързани статии
Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици Двудневен празник проведоха в Айтос (Снимки) Засадиха стотици дръвчета по новите тротоари в Айтос ЖП прелези в Айтоско отиват в историята, общината изгражда нови надлези Хванаха 22-годишен дилър в Айтос Канят айтоските ученици към инициативи на МКЦ-Бургас
Тагове
айтос бюджет
Коментари

Още от последните новини