Исторически бюджет за Айтос, вдигат парите за спорта с 20 хил. лева

Исторически бюджет за Айтос, вдигат парите за спорта с 20 хил. лева - E-Burgas.com

Финансирането на спорта в община Айтос ще бъде увеличено с 20 хиляди лева и това е единствената корекция в бюджета на Айтос за 2021 година. Той бе приет с пълно мнозинство от Общинския съвет.

За новата финансова рамка на община Айтос гласуваха всички 28 общински съветници, присъстващи на редовното заседание. Пълното одобрение беше съпроводено с аплодисменти.

Единствената корекция във внесения от кмета Васил Едрев финансов проект, беше завишаване на средствата за спортните клубове с 20 000 лв. Предложението беше на общинския съветник Георги Янев. Янев настоя заложената субсидия от 110 000 лв за клубовете да бъде коригирана на 130 000 лв. Всички съветници одобриха предложението, важно развитието на спорта.

След кратки дебати и изразени позиции бе одобрен рекордния бюджет за 2021 г., който за първи път в най-новата история на Община Айтос, надхвърля 30 млн.лв.

Свързани статии
Завършва ремонтът на Айтоския проход, предстои полагане на маркировка Д-р Феим Мурад, МЦ "Айтос": Не сме уморени, удовлетворени сме, че лекуваме хората Айтоска баба клъвна на изманик – изпрати му 10 хил.лв. за разваляне на магия Отменят тържествената сесия в Айтос заради мерките, ще заседават онлайн Шишков в Айтос: Ще съдействаме за изграждане на обходен път, липсва инициатива от общината Зам.-министър също идва на проверката в Айтос Инспектират нововъведените мерки на опасния път в Айтос Кметът на Айтос и НПО ще обсъдят нови мерки за ограничение на трафика Приеха Северения обход на Айтос като обект с регионално значение Граждани и бизнесмени от Поморие ще се включат с предложения за новия проектобюджет
Тагове
айтос бюджет
Коментари

Още от последните новини