Исторически бюджет за Айтос, вдигат парите за спорта с 20 хил. лева

Исторически бюджет за Айтос, вдигат парите за спорта с 20 хил. лева - E-Burgas.com

Финансирането на спорта в община Айтос ще бъде увеличено с 20 хиляди лева и това е единствената корекция в бюджета на Айтос за 2021 година. Той бе приет с пълно мнозинство от Общинския съвет.

За новата финансова рамка на община Айтос гласуваха всички 28 общински съветници, присъстващи на редовното заседание. Пълното одобрение беше съпроводено с аплодисменти.

Единствената корекция във внесения от кмета Васил Едрев финансов проект, беше завишаване на средствата за спортните клубове с 20 000 лв. Предложението беше на общинския съветник Георги Янев. Янев настоя заложената субсидия от 110 000 лв за клубовете да бъде коригирана на 130 000 лв. Всички съветници одобриха предложението, важно развитието на спорта.

След кратки дебати и изразени позиции бе одобрен рекордния бюджет за 2021 г., който за първи път в най-новата история на Община Айтос, надхвърля 30 млн.лв.

Свързани статии
Шофьорът на камиона от мелето край Айтос остава в болницаТежка катастрофа затвори пътя Айтос в Бургас в района на КПП-тоБолницата в Айтос пред колапс, препълнена е с ковид пациентиАйтос грейна предпролетно (Снимки)Жена от Айтос взе най-тежката мярка заради кражба на 400 леваНов четирилентов път до Бургас и детски градини - Aйтос вади завидни проектиДен след гласуването на бюджета: Започна реализирането му в "Изгрев" и "Славейков" (Снимки)Димитър Николов: Благодаря на всички, които подкрепиха бюджета, той осигурява стабилността на общинатаВиолета Илиева, РУО: Корпусите няма да решат проблема с броя на учениците, нужно е ново училищеОбщинският съвет в Бургас гласува Бюджет 2021
Тагове
айтос бюджет
Коментари

Още от последните новини