Инспектират нововъведените мерки на опасния път в Айтос

Инспектират нововъведените мерки на опасния път в Айтос - E-Burgas.com
Архив

Областният управител проф. Мария Нейкова е разпоредила инспекция на опасния пътен участък в Айтос, в който наскоро при инцидент загинаха няколко души.

Това ще се случи в 14:00 ч, като сред инспектиращите ще има представители на Областна администрация, Областно пътно управление и КАТ.

Те ще проверят как се прилагат новите мерки за преустановяване на практиката за претоварване на тежкотоварния транспорт, както и спазването на ограничителните мерки от превозвачите. Очаквайте подробности.

Свързани статии
В Айтос отново организират младежки велопоход Ескперти: Лошото състояние на пътищата и липсата на контрол водят до увеличение на жертвите И Испания премахва ковид сертификата за пътници от ЕС Гроздан Караджов: Всички опасни участъци с концентрация на ПТП ще бъдат ремонтирани Младежи помогнаха на възрастни хора в Пирне за Великден Голямото пътуване започва: МВР с патрули навсякъде в страната Пътните строители отложиха протестите Пътни полицаи запознаха бургаски зрелостници с опасностите по време на баловете Пътните фирми отново излизат на протест, блокират и Айтоския проход Стрители ще блокират пътища и по Великден
Тагове
Айтос път Мария Нейкова
Коментари

Още от последните новини