Инспектират нововъведените мерки на опасния път в Айтос

Инспектират нововъведените мерки на опасния път в Айтос - E-Burgas.com
Архив

Областният управител проф. Мария Нейкова е разпоредила инспекция на опасния пътен участък в Айтос, в който наскоро при инцидент загинаха няколко души.

Това ще се случи в 14:00 ч, като сред инспектиращите ще има представители на Областна администрация, Областно пътно управление и КАТ.

Те ще проверят как се прилагат новите мерки за преустановяване на практиката за претоварване на тежкотоварния транспорт, както и спазването на ограничителните мерки от превозвачите. Очаквайте подробности.

Свързани статии
Леден ад на входа на село Баня Ограничения по пътищата в страната заради снега Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици АПИ ремонтира 3000 км пътища през 2023 АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Двудневен празник проведоха в Айтос (Снимки)
Тагове
Айтос път Мария Нейкова
Коментари

Още от последните новини