Инспектират нововъведените мерки на опасния път в Айтос

Инспектират нововъведените мерки на опасния път в Айтос - E-Burgas.com
Архив

Областният управител проф. Мария Нейкова е разпоредила инспекция на опасния пътен участък в Айтос, в който наскоро при инцидент загинаха няколко души.

Това ще се случи в 14:00 ч, като сред инспектиращите ще има представители на Областна администрация, Областно пътно управление и КАТ.

Те ще проверят как се прилагат новите мерки за преустановяване на практиката за претоварване на тежкотоварния транспорт, както и спазването на ограничителните мерки от превозвачите. Очаквайте подробности.

Свързани статии
СЗО: Зеленият сертификат при пътуване е неефективна мярка Отлична новина за айтозлии, общината се сдоби със сертификат по БДС Свикват заседание за големите инфраструктурни обекти и ремонти на пътищата Ръст на пияниците на пътя отчита Пътна полиция След сигнали от граждани: Разпоредиха проверка на Поморийското езеро За по-малко от 24 часа заловиха айтоски криминогени, откраднали автомобил Областна управа-Бургас: ВиК активите да преминат към Регионалното министерство КАТ затягат мерките по пътищата Актуално състояние на пътищата у нас Мария Нейкова настоява Несебър да получи финансиране за реконструкция на Стария град
Тагове
Айтос път Мария Нейкова
Коментари

Още от последните новини