Инспектират нововъведените мерки на опасния път в Айтос

Инспектират нововъведените мерки на опасния път в Айтос - E-Burgas.com
Архив

Областният управител проф. Мария Нейкова е разпоредила инспекция на опасния пътен участък в Айтос, в който наскоро при инцидент загинаха няколко души.

Това ще се случи в 14:00 ч, като сред инспектиращите ще има представители на Областна администрация, Областно пътно управление и КАТ.

Те ще проверят как се прилагат новите мерки за преустановяване на практиката за претоварване на тежкотоварния транспорт, както и спазването на ограничителните мерки от превозвачите. Очаквайте подробности.

Свързани статии
Шишков в Айтос: Ще съдействаме за изграждане на обходен път, липсва инициатива от общината Зам.-министър също идва на проверката в Айтос Блъснаха жена и дете на пешеходна пътека в Бургас Кметът на Айтос и НПО ще обсъдят нови мерки за ограничение на трафика Край на протестите? Държавата и пътния бранш се разбраха Граматиков: Пътни фирми с по двама-трима работници управлявали публичен ресурс за милиони За обекти в строеж са раздадени аванси в общ размер на 363,3 млн. лв., а за обекти, по които не се работи – 1,053 млрд. лв. Нова акция на Пътна полиция започва в страната Комитова: Не сме опоненти с пътните фирми, преговаряме често, търсим решения Мария Нейкова: В Бургас работим за добра бизнес среда и нулева толерантност към корупцията
Тагове
Айтос път Мария Нейкова
Коментари

Още от последните новини