ИАРА проведе акция срещу траленето в Свети Влас (Снимки)

ИАРА проведе акция срещу траленето в Свети Влас (Снимки) - E-Burgas.com

След извършено наблюдение на територията на пристанище в град Свети Влас, контролните органи на ИАРА към РК Бургас установиха на борда на няколко плавателни средства наличието на дънни тралиращи средства тип "драги" за улов на бяла мида.

След поискано съдействие от органите на РУ град Несебър, драгите са иззети, а капитаните на риболовните кораби ще бъдат поканени за изясняване обстоятелствата и съставяне на актове.

Галерия
Свързани статии
Продължават проверките на ИАРА в региона Нови нарушения откриха инспекторите на ИАРА при проверки в страната ИАРА с нов удар по бургаските бракониери, унищожиха 600 м мрежи на Мандра ИАРА със засилени проверки в цялата страна (Снимки) Инспектори на ИАРА осъществиха 1084 проверки в навечерието на Никулден Изпълнителният директор на ИАРА и учени от Института по рибни ресурси обсъдиха резултатите от проведени изследвания Инспектори на ИАРА извършиха проверки на Поморийското езеро и язовир Цонево (Снимки) Бургаско сдружение и ИАРА зарибиха Вая с шаран, толстолоб и каракуда ИАРА ще изследва запасите на черноморски видове риби и рапан Заместник-министър Момчил Неков: В следващия програмен период ИАРА ще получи 35 млн. лв. за контрол и събиране на данни
Тагове
иара тралене
Коментари

Още от последните новини