ИАРА проведе акция срещу траленето в Свети Влас (Снимки)

ИАРА проведе акция срещу траленето в Свети Влас (Снимки) - E-Burgas.com

След извършено наблюдение на територията на пристанище в град Свети Влас, контролните органи на ИАРА към РК Бургас установиха на борда на няколко плавателни средства наличието на дънни тралиращи средства тип "драги" за улов на бяла мида.

След поискано съдействие от органите на РУ град Несебър, драгите са иззети, а капитаните на риболовните кораби ще бъдат поканени за изясняване обстоятелствата и съставяне на актове.

Галерия
Свързани статии
Заместник-министър Момчил Неков: В следващия програмен период ИАРА ще получи 35 млн. лв. за контрол и събиране на данни Генералният директор на ГД „Морско дело и рибарство“ към ЕК Чарлина Вичева проведе работни срещи в Бургас Инспектори на ИАРА с акции по язовири из цялата страна ИАРА остро осъди посегателството на двата делфина в Бургас Осъдиха служител на ИАРА заради подкуп от 850 лева ИАРА вгорчи бракониерите, зарадва обитателите в зоопарка в Айтос Бракониерите на Мандра понесоха нов удар Масови проверки на водоемите в Бургаско след сигнал на 112 Зачестяват бракониерските набези в Черно море Отново откриха бракониерски мрежи в Черно море
Тагове
иара тралене
Коментари

Още от последните новини