Горски задържаха 80 кубика дървесина за последната седмица

Горски задържаха 80 кубика дървесина за последната седмица - E-Burgas.com

Служителите от регионалните дирекции по горите и мобилните екипи на Изпълнителната агенция по горите извършиха общо 4 445 проверки в периода от 5 юли до 11 юли 2021 г. Тяхната цел е засилване на контрола по опазване на горските територии в цялата страна.

Проверени са обекти за ползване, складиране, преработка и търговия с дървесина, превозни средства, транспортиращи дървесина, ловци, риболовци и физически лица.

За установените нарушения са съставени 64 акта по Закона за горите, с които са задържани близо 80 плътни кубически метра дървесина.

Свързани статии
Добри Митрев: Драстично увеличение на горивата ще е срив за държавата и всеки българин ЕС заседава за руския петрол утре Живодар Терзиев: Българският пазар не е подготвен за цени от 3,50 лева за литър Икономист очаква бензинът да стигне 5 лева Агенцията по храните започна проверки по магазините Цената на безина достигна нови рекорди Близо 130 акта при поредната серия проверки по горите Над 4000 проверки в горите за 4 дни Отново протести в Несебър срещу високите цени на горивата В Несебър протестираха срещу цените на горивата
Тагове
горски дървесина гори незаконна сеч проверки
Коментари

Още от последните новини