Горещо лято по морето, Бургас ще е домакин на Mrs. Planet 2022

Горещо лято по морето, Бургас ще е домакин на Mrs. Planet 2022 - E-Burgas.com

Дебютното модно ревю Burgas Summer Festival ще подгрее един от най-престижните международни конкурси 

Бургас отново ще прикове погледите с две модни топ събития в разгара на лято 2022. Градът ще е домакин на един от най-престижните конкурси за красота в света – Mrs. Planet 2022, а ден преди това и дебютното модно ревю Burgas Summer Festival. Двете събития ще се проведат на 14-ти и 15-ти юли, от 20:00 ч, в градината на обновения Културен дом на НХК.

Създаденият в Холивуд преди повече от 25 години конкурс Mrs. Planet ще се проведе в България, а участнички ще бъдат красавици от над 20 държави, сред които Филипините, Малайзия, Индия, Сингапур, Украйна, Литва, Румъния, Грузия и др. Всички те ще имат възможност да се запознаят с българската култура,история и забележителности. Организаторите разкриват, че в рамките на седмица те ще имат богата и изпълнена с приятни емоции програма. Тя включва официално Welcome Party, интервю с международното жури, модно дефиле, Fashion Party, мини конкурсите Мисис Планет-спорт и Мисис Планет-талант.

Основната цел на Mrs. Planet 2022  е да промотира туристическите, културните, природните и историческите забележителности на държавата домакин.

Да подпомага развитието на туризма, приятелството и културните връзки между нациите. Друга основна цел на конкурса е привличането на гости и туристи от цял свят в страната организатор. По традиция Mrs. Planet подпомага различни благотворителни каузи.

Burgas Summer Festival пък е първото по рода си модно ревю, което ще се проведе за първа година край морето. То е съчетание на различни стилове дамски тоалети - от спортно-елегантни до строго официални, ще се демонстрират най-новите тенденции в грима и прическите за настоящия сезон, както и актуални колекции бижута. Ревюто съчетава в себе си, всичко необходимо за цялостната визия на една дама.

В Burgas Summer Festival ще вземат участие актуалните модели на агенцията, носителки на титлата „Мис България“, както и омъжени дами с приза „Мисис Бургас“ и „Мисис България“. Организаторите запазват в тайна името на водещия, издават само, че е морски човек, а сред гостите се очакват популярни имена от родния елит, представители от сферата на бизнеса, културата, спорта, както и много общественици.

В модния спектакъл участие ще вземат и талантливи бургаски изпълнители, които допълнително ще повдигнат настроението на гостите.

Събитието се организира съвместно от модните агенции „Интер моделс Бургас“ и „Интерсаунд“.

Галерия
Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г Бургазлийката Татяна Ламбова, носителка на титлата Мисис Бургас 2023 г грабна короната на международния конкурс за красота Mrs. Planet Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Бизнес хотел България отново ще бъде домакин на конкурса за красота Мисис Бургас 2023
Тагове
мис
Коментари

Още от последните новини