Гледат мярката на готвач на пико, спипан със 74 гр. наркотик

Гледат мярката на готвач на пико, спипан със 74 гр. наркотик  - E-Burgas.com

Окръжна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Гочо Г., обвинен в производство на метамфетамин. 

Окръжна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Гочо Г. Той е обвинен за това, че без разрешително е произвел високорисково наркотично вещество – над 74 грама метамфетамин, с цел разпространение. Произведеният наркотик е на стойност от 1860 лева по цени за съдопроизводството.

Гочо Г.  обвинен и за това, че без надлежно разрешително е държал прекурсори, материали и съоръжения за производство на метамфетамин, с цел разпространение. 

Престъпните деяния са извършени на 22 февруари метално хале, находящо се в недвижим имот в с. Бистрец, общ. Средец, обл. Бургас. 

Обвиняемият е задържан благодарение на отличната работа на служители от ОД на МВР –Бургас, които в последните дни проведоха специализирани операции за противодействие на битовата престъпност в общините Айтос, Карнобат, Средец и Камено.

Окръжен съд – Бургас e насрочил заседанието си на днес от 14.30 часа.
 

Коментари

Още от последните новини